Så ond har du aldrig set Mickey Mouse

Disneys stort anlagt Wii-titel 'Epic Mickey' vil også vise de mere dystre sider af den normalt så kærlige mus

Wii-spillet 'Epic Mickey' vil også vise de mere dystre sider af Mickeys personlighed(Foto: Forstørret screendump fra 'Epic Mickey')
Wii-spillet 'Epic Mickey' vil også vise de mere dystre sider af Mickeys personlighed(Foto: Forstørret screendump fra 'Epic Mickey')

LONDON (ekstrabladet.dk): Hvis det står til Disney, kommer 2010 til at tilhøre Mickey Mouse og den eksklusive Wii-titel 'Epic Mickey', som udkommer til efteråret næste år.

Og præsentationen af spillet i sidste uge i London viste, at spillere også kan se frem til de mere mørke sider af Mickeys personlighed. Spilleren vil selv få lov til at vælge, om de vil spille med rare udgave eller den mere mørke Mickey.

- Vi prøver ikke at gøre ham til noget, han ikke er. Hvis du ser tilbage på Mickeys historie, har han altid opført sig på flere forskellige måder. Nogle gange gør han de rigtige ting og hjælper folk, og nogle gange gør han mystiske ting og skaber problemer - nogle gange ubevist, sagde Graham Hopper, chef for Disney Interactive, til ekstrabladet.dk under præsentationen.

- Det vi gør, er at præsentere spillerne for den fulde udgave af, hvad han kan finde på at gøre. Men Mickey er aldrig ond.

Spector står bag
Manden, Disney har hyret som chefdesigner, er ingen ringere end legendariske Warren Spector, som blandt andet er kendt for mere voksne titler som 'Wing Commander', 'Ultima' og 'Deus Ex'.

- Hvor stramt er Warren Spectors hænder bundet i forhold til, hvor ond han må gøre Mickey?

- Du kan se på nogle af billederne fra spillet, at vi ikke begrænser Warren overhovedet i forhold til hans tolkning af Mickeys evner. Men vi skaber ikke en ny Mickey - vi genforener bare folk med den Mickey, de kender.

Holder sig til historien
- Warren bliver ikke begrænset af Disney i forhold til hvad han må og ikke må, men han er sat til at vurdere, hvad Mickey vil gøre i en given situation. Og hvis Mickey aldrig kunne finde på at reagere på en given måde, så vil det selvfølgelig ikke være i spillet, forklarer Graham Hopper.

1 af 4 Spillerne vil få muligheden for at vælge imellem venlige og mere mørke Mickey.
2 af 4 Det første billede offentliggjort i forbindelse med 'Epic Mickey' havde antydningen af, at noget dystert var på vej.
3 af 4 Mickey i kamp mod en ... øh ...???
4 af 4 Wii-spillet 'Epic Mickey' vil også vise de mere dystre sider af Mickeys personlighed(Foto: Forstørret screendump fra 'Epic Mickey')
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Hent flere