Nye etuier og tastaturer til iPad Air fra Logitech

De færreste af de gamle etuier og tastaturer passer til iPad Air. Men Logitech har allerede fire tilpassede produkter parat

Det er under en uge siden, at iPad Air kom til salg. De første tests er allerede ude, og de fleste konkluderer som os: iPad Air er den bedste tablet for øjeblikket.

Men den er også smallere end sine forgængere. Det betyder , at langt fra alle etuier og tastaturer fra tidligere passer på en iPad Air.

Læs også: Hvornår får min mobil Kit Kat?

Logitech har været hurtigt ude, og har nu en serie af tastaturer og etuier klar, som passer specielt til Apples nye iPad.

Den sejeste at se på, er FabricSkin Keyboard Folio til 1.299 kr, som er vandafvisende og omslutter tabletten som et etui, med et Bluetooth-tastatur på indersiden. Tasterne er i fuld størrelse, og etuiet sidder solidt i hjørnerne på iPad’en, men kan alligevel knipses af med en easy-release-funktion, som gør det let at tage iPad’en ind og ud.

Integrerede magneter holder iPad’en stående, når man skriver, og tastaturet, som oplades via micro-USB, kan køre i op til tre måneder, når det er fuldt opladt.

Det nye Ultrathin Keyboard Cover er et trådløst Bluetooth-tastatur til 899 kr, med fornuftige kliktaster, kombineret med genvejstaster for iOS. iPad’en holdes på plads af magneter. Batteritiden er også her op til tre måneder på en opladning.Ultrathin Keyboard Folio til 899 kr er også et etui med Bluetooth-tastatur og taster på størrelse med dem på et traditionelt tastatur.

Læs også: Fujifilm forbedrer sin fuldtræffer

Har du ikke brug for eller plads til tastaturet, er Folio Protective Case et slankt og let etui til 499 kr i samme vandafvisende materiale som FabricSkin Keyboard Folio.

Alle etuier og tastaturer kan købes fra udgangen af november.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Forbrug
Seneste i Forbrug
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere