Star Wars som sofastykker og 8-bit-spil

Hvis kunsten viser os verden på en ny måde, må nørdernes kunst selvfølgelig vise Star Wars

At nørder ikke forstår kunst, er helt misforstået. Men det skal selvfølgelig være kunst, der beskæftiger sig med de vigtige ting i livet. For eksempel Star Wars.

Læs også: Xbox kan komme på andre hænder

Computergrafiker og kunstner Jeff Bennet har skabt en serie af billeder, hvor han lader figurer fra Star Wars optræde i billeder, der til forveksling ligner den amerikanske sofastykke-maler Thomas Kinkade.

Billedserien, der bærer titlen Wars on Kinkade, kan ses på webstedet Deviant Art.

Jeff Bennett fortæller til Wired, at det startede som en joke mellem ham selv og en ven. Da Thomas Kinkade er lysets mester, fik Bennett lyst til at afsløre fidusmalerens mørke side.

Hvem skød først: Han eller Greedo?

En anderledes, men lige så kærlig kunstnerisk behandling af Star Wars-universet er Tiny Death Star, som er et iPhone-spil, hvor to af de kendteste scener fra den oprindelige Star Wars-film er genskabt i 8-bit-computerspilstil. Her kan man genopleve Han Solos skudduel med Greedo i Mos Eisly og prøve at befri prinsesse Leia fra Dødsstjernen. Spillet er udviklet af LucasArts, så vi ikke risikerer at glemme Star Wars, mens vi venter på den nye film i serien efter at Disney købte hele butikken.

Læs også: Lillebitte trådløs højttaler til mobilen

Nå, hvem skød mon først: Han eller Greedo?

(Copyright: Disney Mobile)
(Copyright: Disney Mobile)

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Hent flere