Musik i alle rum med Cabasse

Trådløs lyd: Cabasse vil overtage underholdningen til hjemmet med Stream 1 og Stream Source. Som også understøtter højtopløst musik

Streaming-serien er franske Cabasses bidrag til enkel multirumsløsning for musik. Uanset om du har musikken lagret på din computer, smartphone eller tablet, kan du afspille den direkte på Cabasse-anlægget.

Multirum
Streaming-anlæggene kobles til netværket via Ethernet eller trådløs Wi-Fi, og flere kan kobles til samme netværk for multirums-afspilning. For at afspille musikken fra din PC eller Mac via DLNA bruger du app’en Cabasse Stream Audio Control, som giver enkel adgang til musikken, og du kan oprette og redigere playlister direkte i app’en.

Læs også: Bærbar DAB med lang, lang spilletid

Her kan du også bladre mellem tusinder af internetradiostationer takket være indbygget vTuner.

Filformater
Anlæggene understøtter mange filformater, herunder WAV, AIFF, ALAC, FLAC op til 24-bit/96kHz, AAC, MP3 og WMA. Dette gælder både via DLNA og fra USB-nøgler.

Musik, som er gemt på mobiltelefon eller tablet, streames til anlægget via Bluetooth. Da anlæggene ikke har egen klient til Spotify og WiMP, må du også streame musik fra disse via Bluetooth fra mobil og tablet.

Koaksialelementer
Cabasse er først og fremmest kendt for sine højttalere, og i selv de billigste højttalerne bruger Cabasse egenproducerede højttalerenheder. For at få den bedst mulige faseovergang fra mellemtone til diskant, bruges koaksialelementer. Det betyder, at diskantelementet er placeret i midten af mellemtonen, hvilket giver en perfekt akse, uanset hvor du sidder i forhold til højttaleren. Dette giver et mere distinkt stereoperspektiv, end hvis diskantelementet er placeret over mellemtonen.

Cabasse Stream 1 kan stå, ligge eller hænges på væggen.
Cabasse Stream 1 kan stå, ligge eller hænges på væggen.

Stream 1: 360 graders hi-fi-lyd
Stream 1 er et slankt, men relativt stort alt-i-et-system, som enten kan ligge, stå eller hænges op på en væg. Dette er en direkte udfordrer til anlæg som B&W Zeppelin Air, og er en naturlig udbyggelse af 2.1-anlægget Stream 3 (som vi er i gang med at teste). Hør musikken fra computer, USB-stick eller fra mobilen via Bluetooth (aptX). NFC understøttes for let parring med Bluetooth-enheder.

Stream Source: Strømming til stereoanlegget
Hvis du har et stereoanlæg, som du er tilfreds med, men ønsker streaming, kan Stream Source være løsningen. Den giver fuld streaming, som Stream 1 og 3, og har en højkvalitets D/A-konverter indbygget.

Læs også: Disse underbukser forhindrer dine prutter i at lugte

Har du selv en endnu bedre og mere elsket konverter, har Stream Source både koaksial og optisk digitaludgang til dette formål. Som hos Stream 1 findes NFC-tilkobling for Bluetooth.

Cabasse Stream Source udvider dit eksisterende stereoanlæg med højkvalitetsstreaming.
Cabasse Stream Source udvider dit eksisterende stereoanlæg med højkvalitetsstreaming.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Forbrug
Seneste i Forbrug
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere