Lou Reed lægger lyd til hovedtelefoner

Parrot Zik-hovedtelefonerne har fået en ny lyd – af netop afdøde Lou Reed!

Parrot Zik-hovedtelefonerne har fået en ny lyd – tilpasset af rocklegenden Lou Reed, som også er ansigtet på en ny Parrotkampagne. Lydindstillingen 'Tune by Lou Reed' bliver tilgængelig via Parrot Audio Suite-applikationen.

Læs også: Hovedtelefon til flere lydkilder på en gang

I sensommeren spurgte Henri Seydoux – grundlægger og CEO af Parrot – Lou Reed om hans mening om lyden i Zik-hovedtelefonerne. Rocklegenden mente, at Zik fungerede godt til klassisk musik, men ikke til rock.

Lou Reed tilbød at indstille lyden i Zik, ligesom et musikinstrument, der skulle stemmes til en af hans egne koncerter. Resultatet er tilgængeligt fra den 18. november via en indstilling i Parrot Audio Suite-applikationen, der kan downloades gratis til iOS og Android.

- Jeg ved, hvordan jeg gerne vil have ting til at lyde. Så jeg kunne høre, hvad der manglede, og hvor det manglede. (…) Bestemte frekvenser i bunden og en lille smule i toppen. (…) Hvis bassen mangler, er det ligesom at være amputeret – ligesom om man ingen ben har. De fleste hovedtelefoner har ingen ben. (…) Tricket er, at man skal kunne høre forskel på en stortromme og bassen. Hvis det lyder grødet, er den gal, udtrykte Lou Reed

Med Lou Reeds ord i mente udviklede Parrots akustikingeniører en opdatering med meget mere bas. “Det ændrede alt! Kvaliteten af lyden er blevet endnu højere og ligner ikke andre høretelefoner”. – Thomas Dromer, akustikdesigner af Parrot Zik

- Lou Reed var meget entusiastisk omkring den nye lyd. Han fortalte, at han nød at lytte til den, og at lyden havde fået præcis den klang, som han havde i tankerne. Nu kunne han høre musikken så højt, han ville, fortæller Thomas Dromer, der er akustikdesigner for Parrot Zik

Læs også: Sony sælger 1 million styk på 24 timer

Samarbejdet med rocklegenden sluttede ikke her. Lou Reed indgik også en aftale om at være ansigtet på Parrots nye kampagne. Lou Reed er fotograferet af Jean-Baptiste Mondino med Zik-hovedtelefoner fra Parrots 'Gold collection'. I forbindelse med fotooptagelserne gav Lou Reed desuden et interview til Farida Khelfa, som kan ses her.

- Lou Reed elskede god lyd. Han vidste, hvad god lyd var. Det var en stor ære, at Lou Reed indvilligede i at lydindstille vores Zik-hovedtelefoner på samme måde, som han ville stemme et musikinstrument. Lou Reeds bortgang gør mig virkelig ondt. At kunne fremvise dette flotte resultat af samarbejdet med ham er vores måde at hylde ham på, siger Henri Seydoux, der er grundlægger og CEO af Parrot.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Forbrug
Seneste i Forbrug
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere