Disse hovedtelefoner findes der kun 555 af

Man skal stå tidligt op og gribe dybt i lommen for at sikre sig Ultrasones nye high-end hovedtelefon, Edition 5 i eg og titan

Prisen er bestemt ikke for småkårsfolk. Til 3.500 euro (26.250 kr) er Edition 5 ikke blandt markedets billigste hovedtelefoner. Men så bliver du til gengæld en ud af maksimalt 555 udvalgte ejere af de håndlavede hovedtelefoner af bayersk egetræ.

Læs også: Hovedtelefon til flere lydkilder på en gang

Der er tale om lukkede hovedtelefoner med Ultrasones S-Logic EX teknologi, som angiveligt skal skabe en følelse af, at man lytter til højttalere, og ikke et par hovedtelefoner, som er klemt ind mod hovedet.

Ørekopperne er håndlavede, og materialevalget er eksklusivt. Ud over træværket er anvendt skind. De bruger to 400 mm-enheder med titanbelagte membraner, og enhederne er håndtestede (ikke øretestede? -red) for at finde matchende par.

Ultrasone opgiver frekvensområdet til 5 – 46.000 Hz, hvilket burde være mere end rigeligt. Men det siger noget om præcisionen i fremstillingen af hovedtelefonerne.

S-Logic EX-teknikken har vi testet før, og den giver ganske rigtigt en følelse af at lytte til et par store højttalere, og musikken bliver ikke klemt til ørene i samme grad som med andre, lukkede hovedtelefoner.

Logoet er lasergraveret i aluminium på ørekopperne, og med syv lags træbehandling skulle træværket være sikret varigt imod smuds og fugt.

Læs også: Sony sælger 1 million styk på 24 timer

Ultrasone Edition 5 leveres i en kuffert med en bæretaske, to kabler med forgyldte Neutrik-stik. Der er et fire meters kabel med 6.3 mm jackstik til hjemmebrug, og et 180 cm kabel med 3,5 mm stik til bærbar brug.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Forbrug
Seneste i Forbrug
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere