Har Samsung solgt 50.000 eller 800.000 Galaxy Gear?

Total forvirring: Er Samsungs nye smartwatch et flop eller not? Samsung i heftig diskussion med koreansk erhvervsmedie

I går skrev BusinessKorea, en anerkendt, koreansk erhvervsportal, at det smarte ur, Galaxy Gear, har været et flop for Samsung, som kun har kunnet sælge små 50.000 styk af produktet på det vigtige hjemmemarked i Sydkorea.

Læs også: Årets bedste TV’er

Det svarer til et salg på 800-900 styk om dagen i perioden, der er gået siden den 25. september, hvor Samsung sendte Galaxy Gear ud i butikkerne. Og det er væsentligt mindre, end analytikere og markedskendere havde forventet.

Dagen efter gik Samsung dog til modangreb og fortalte til Reuters, at Galaxy Gear er “det mest solgte, bærbare ur på markedet”, hvilket er noget af en påstand. Og efterfølgende siger Samsung, at firmaet har solgt 800.000 eksemplarer af det smarte ur på verdensplan.

Læs også: Test af Samsung Galaxy Gear

Samsung siger altså ikke, at tallet fra BusinessKorea er forkert, men at firmaet har solgt 750.000 ure i resten af verden. Uden dog at komme nærmere ind på hvor, de mange ure angiveligt er blevet solgt.

Ydermere bør det bemærkes, at der højst kan være tale om, at Samsung har sendt 800.000 eksemplarer af Galaxy Gear videre til forhandlere rundt omkring i verden, da den koreanske elektronikgigant aldrig udtaler sig om reelle salgstal.

I september måned udtalte en anonym Samsung-medarbejder til The Korea Times 'at Gear mangler noget særligt'. Og til trods for firmaets forsikringer om, at salget går strygende, er der altså noget, som tyder på, at kunderne har den samme opfattelse.

Men hvad mener du? Er Galaxy Gear hot eller not? Har du købt et eksemplar af det smarte ur fra Samsung?

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Forbrug
Seneste i Forbrug
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere