Chromebook til skoletasken fra Lenovo

Hurtig opstart, lav pris og solid indpakning er Lenovos opskrift på en skolecomputer.

Computeren er i dag næsten lige så uundværlig i skoletasken som penalhuset og således kun overgået af madpakke og Magic-kort. Men livet i rygsækken stiller særlige krav til hardwaren.

Læs også: Årets bedste TV’er

Lenovo ThinkPad X131e Chromebook har hurtig opstartstid og er nem at skræddersy til skolens og børnenes behov. Og så den lavet til at kunne tåle at blive brugt.

ThinkPad X131e Chromebook har forenklet software og sikkerhedsadministrering, så elever og lærere får hurtig adgang til tusindvis af apps, faglige ressourcer og lagerplads.

I løbet af en skoledag udsættes elevers computere for stor slidtage. Derfor er computeren udstyret med en solid gummiliste rundt om låget og stærke hjørner til at beskytte maskinen i tilfælde af, at den tabes på gulvet.

 

Der er HDMI- og VGA-udgang til projektorpræsentationer. Ved at bruge Google Apps for Education, der er gratis samarbejdsværktøjer udviklet til skoler, får elever desuden adgang til en mængde apps i Chrome Web Store, så eleverne kan arbejde med dokumenter, regneark, multimedie-videoer, pdf-filer og præsentationer.

Læs også: Test af Samsung Galaxy Gear

Den nye Chromebook er på gaden nu og koster 3.000 kr.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Forbrug
Seneste i Forbrug
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere