Lav din iPhone om til en spillekonsol

Hvorfor så alvorlig? Lav din iPhone om til en håndholdt spillekonsol med PowerShell Controller + Battery fra Logitech

En smartphone kan bruges til meget. Man kan tjekke sin mail, finde vej med GPS, ordne netbanken og holde styr på aftaler. Men hvis du er helt ærlig, er noget af det bedste muligheden for at spille spil på den.

Læs også: Alle gode gange tre

Logitech har lavet en iPhone-holder, der slipper den skjulte spillefugl fri ved at forvandle en seriøst udseende iPhone 5, 5S eller iPod gen. 5 til en håndholdt spillekonsol. Og da PowerShell, som indretningen hedder, også indeholder et reservebatteri, kan du få ekstra lang spilletid.

Man bruger ganske enkelt den nye mobile spilleenhed ved at sætte sin iPhone eller iPod touch i controlleren. De analoge knapper ved siden af skærmen giver en gamingoplevelse, der minder om den fra spillekonsollerne.

Takket være controllerens komfortable form kan man spille i en længere periode. Den ny controller har en form, som passer fint ned i en lomme, så man altid kan have den ved hånden, når der skal spilles.

Mens brugeren har sin iPhone eller iPod touch forbundet til controlleren, er der fortsat fuld adgang til powerknappen, lydstyrke, kamera, højttalere, hovedtelefonstik og opladning. Der er indbygget et 1500 mAh-batteri, som øger batterikapaciteten for enheden. Begge batterier kan oplades uden at fjerne telefonen fra controlleren.

Læs også: Tilbage til rødderne

PowerShell er kompatibel med et voksende antal spil, der udnytter de nye fordele ved iOS 7, bl.a. Bastion, Fast & Furious 6: The Game, MetalStorm, Aces, Galaxy On Fire 2TM HD og NitroTM.

Logitech Powershell kommer bekvemt nok i butikkerne i december, i tide til julehandelsen. Prisen er 799 kr.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Forbrug
Seneste i Forbrug
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere