Mød Toshibas nye, billige tablet

Toshiba rykker stærkt på hardware-markedet for tiden, og nu kommer de også med en meget billig syv-tommer tablet

Toshiba Excite 7 hedder den lille ny fra den japanske teknologi-gigant, som er en 7 tommer Android tablet, hvis mest bemærkelsesværdige salgsargument nok er prisen.

Excite 7 bliver nemlig solgt for kun 170 dollars, hvilket svarer til lige omkring 1.400 kroner på det danske marked, og det er nu engang en rigtig god pris for en ny tablet.

Læs også: Den næste Snapdragon chip bliver vild

Til sammenligning koster Googles Nexus 7 over 2.000 kroner og Apples nye iPad mini med Retina Display lander på den forkerte side af 3.000 kroner.

Fine specs trods prisen på Toshiba Excite 7
På trods af den lave pris er specifikationerne ganske fine i Toshiba Excite 7, der har fem-punkts multitouch skærm med en opløsning på 1024 x 600.

Hertil kommer et 3 MP bagudvendt kamera og et lille frontkamera på 0,3 MP til videochat, og der er mulighed for at udbygge de 8 GB intern hukommelse ved hjælp af et microSD kort.

Hele herligheden bliver drevet af en Quad-Core processor og 1 GB RAM, som kører Android i version 4.2.2 også kaldet Jelly Bean.

Excite 7 kan ifølge Toshiba klare 12 timers drift per opladning ved almindeligt brug, og 7,5 timer hvis den bliver brugt til uafbrudt videoafspilning.

Læs også: Drømme-tablet med ekstrem skærm

Både Bluetooth og WiFi er indbygget i Toshiba Excite 7, som er tilgængelig fra Toshiba nu.

Så hvis du kan klare dig med lidt mindre end det, Google og Apple tilbyder, er Toshiba Excite 7 et meget godt bud på en billig syv-tommers tablet.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Forbrug
Seneste i Forbrug
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere