'Armbåndsur' registrerer alle dine aktiviteter

Den ser ud som et armbåndsur, men Misfit Shine er en minicomputer, du bærer på kroppen, hvor den registrerer alle dine aktiviteter

(Foto: PR)
(Foto: PR)

Misfit Shine er et perfekt eksempel på wearable computing: Computere, man har på kroppen. Den har meget til fælles med puls- og træningsure, som registrerer træningsresultater, men denne er langt mere diskret og meget mere anvendelig for de fleste.

Den består af en lille monitor, lavet i samme slags aluminium, som bruges til flykonstruktion. Monitoren kan anbringes hvor som helst på kroppen. For eksempel i bæltet, på skjorten eller i et armbånd rundt om håndleddet.

Læs også: Samsung Galaxy S5 i metal

Monitoren er vandtæt og tåler 10 bars tryk (100 meter). Den overfører data trådløst til Shine-app’en på en iPhone, når du lægger den på mobilskærmen. På den måde kan dagens aktiviteter se sådan ud:

 

App’en giver dig overblik over alle aktiviteter, du har bedrevet, og du kan se kaloriforbrænding, samt hvorvidt du har nået dine fastsatte mål. Shine fungerer også som ur, og den fortsætter med at logge dine aktiviteter, imens den bruges som armbåndsur.

 

Du kan – selvfølgelig – også dele resultater med andre, og konkurrere om bedste score med venner, som også bruger Shine.

Læs også: Få længere batteritid med iOS 7

 

Misfit Shine koster 890 kroner og kan købes i Apple Store.

0 kommentarer
Vis kommentarer