LG fremstiller ny Nexus 10

En ny tablet-topmodel fra Google er lige på trapperne. Og denne gang står LG for produktionen

(Foto: PR)
(Foto: PR)

Nexus er Googles betegnelse for referenceprodukter, smartphones eller tablets, der skal fremvise de nyeste og 'rene' versioner af Android-operativsystemet.

Og da søgemaskinegiganten netop har præsenteret Android 4.4 Kit Kat er tiden også kommet til en håndfuld nye Nexus-produkter. Herunder en ny Nexus 10-tablet.

Læs også: Logger dine aktiviteter

Den første Nexus 10 tablet-computer blev fremstillet af Samsung og kom med en skærmopløsning, der på daværende tidspunkt var den højeste på markedet.

Den kom ikke til salg i Danmark, men vi testede den alligevel. Dog uden at blive grebet af synderlig stor begejstring.

Men med en helt ny Nexus 10-tablet kan det muligvis ændre sig.

For ifølge @evleaks, der har en høj succesrate, når det gælder om at spå om fremtiden i Android-universet, er det Samsungs største koreansk konkurrent, LG, der skal producere den kommende Nexus 10-model.<br /><br /><p>Billedet over denne artikel forestiller angiveligt den nye Nexus 10 (til højre) ved siden af den første Nexus 10-model (til venstre).</p><p><a target="_blank" href="http://www.lydogbillede.dk/nyheter/lyt-tradlost-sammen-i-hovedtelefoner/">Læs også: Lyt trådløst sammen i hovedtelefoner</a></p><p>Skal billedet stå til troende, så kommer den nye Nexus 10 med en langt slankere ramme end forgængeren, og designet er også mere strømlinet.</p><br /><br /><img id="_0ae55791-0ad1-40df-9bc7-411cc4b337e8" src="https://ekstrabladet.dk/migration_catalog/article4610305.ece/image_binary/LYD" alt="LYD" /><br /><br /><p>Den nye Nexus 10 kan komme på markedet allerede inden jul, skriver CNET, og hvis traditionen for tidligere og nuværende Nexus-produkter bliver fulgt, vil den blive væsentlig billigere end konkurrerende produkter med tilsvarende specifikationer.</p>
0 kommentarer
Vis kommentarer