Børne-tablet fra Samsung

Hvis du lægger denne tablet under træet, kan du - måske - have dit eget legetøj i fred i juledagene

Det ligner et stykke plasticlegetøj, men der gemmer sig en rigtig Android-tablet under det farvestrålende, marmeladeafvisende ydre. (Foto: PR)
Det ligner et stykke plasticlegetøj, men der gemmer sig en rigtig Android-tablet under det farvestrålende, marmeladeafvisende ydre. (Foto: PR)

Med en udpræget sans for timing har Samsung sendt sin Galaxy Tab 3 Kids på markedet i Danmark. Der er tale om en børnetilpasset 7-tommers-tablet, der med et enkelt tryk på 'Kids Mode'-knappen forvandles til farverigt legetøj med sjov til børn i alle aldre.

Med yderligere et tryk på en knap samt et kodeord indstilles tabletten atter til normalindstillinger - altså med en brugerflade, som du kender fra andre Android-baserede produkter.

Læs også: LG fremstiller ny Nexus 10

Med alle de præinstallerede apps og pædagogiske spil som findes på tabletten, skal du nok få lige så meget sjov ud af den som dine børn. Flere apps kan downloades fra Google Play.

Hvis du giver dit barn lov til en times leg med tabletten, er det en time og hverken et minut mere eller mindre. Du kan nemlig indstille Galaxy Tab 3 Kids til at låse automatisk efter et angivent tidsrum. Der kræves derefter kodeord for at aktivere skærmen igen.

Med Galaxy Tab 3 Kids kan du være tryg ved, at alt indhold er børnevenligt. Det er dig der kontrollerer, hvad der er tilgængeligt, når tabletten er i 'Kids Mode'.

Billeder der tages, når tabletten er indstillet til Android, kan for eksempel ikke ses i billedgalleriet i børneindstillingen. Men de fine billeder som dit barn tager, kommer frem i tablettens hovedgalleri.

Læs også: Så mange bruger iOS 7

Det samme gælder for videoklip og film, som gemmes på tabletten.

I det farverige og beskyttende cover som følger med Galaxy Tab 3 Kids findes også C Pen. Med den kan børnene tegne direkte på skærmen.

0 kommentarer
Vis kommentarer