De rendte med opmærksomheden i 2013

Fem af de 15 mest læste elektronik-nyheder i 2013 omhandlede Apple, men årets største klikmagnet omhandlede sex i vejkanten

Uanset om det var et tilfælde eller opstillet til ære for Google Street View, så blev det et hit hos læserne på ekstrabladet.dk. (Foto fra Google Street View)
Uanset om det var et tilfælde eller opstillet til ære for Google Street View, så blev det et hit hos læserne på ekstrabladet.dk. (Foto fra Google Street View)

Enten elsker man dem, eller også hader man dem.

Apples evne til at dele vandene er bekendt for de fleste, men uanset om man er pjattet med æblet eller ej, så er det svært at komme uden om, at selskabet i den grad er i stand til at skabe opmærksomhed omkring nye produkter.

Og interessen fejler ikke noget. Heller ikke blandt læserne her på ekstrabladet.dk. Fem af de 15 mest læste nyheder under elektronik og teknologi omhandlede Apple.

Til gengæld er det ikke sikkert, at man hos Apple glæder sig over indholdet i hver af dem. Den mest læste Apple-nyhed på ekstrabladet.dk i 2013 var således, at Apple-brugere fortryder opdatering til iOS7.

En artikel, der også udløste heftig aktivitet blandt nationen!-brugerne og resulterede i mere end 2000 delinger på Facebook.

En del flere delinger end tilfældet var for den næst mest læste Apple-historie i 2013. Den faldt i september, da selskabet præsenterede de nye iPhones.

Netop de nye iPhones og iOS7 er omdrejningspunktet i samtlige fem af de mest læste Apple-artikler i år.

De ligger dog langt efter årets største klikmagneter inden for elektronik og teknologi i 2013.

Doggystyle storhittede
Årets største læserhit var historien om et australsk par, der dyrkede sex i vejkanten, da Google Street Views fotovogn kørte forbi.

Se også: Taget med bukserne nede: Doggystyle på Street View

I det hele taget 'sælger' sex stadig godt, når det gælder læselysten på ekstrabladet.dk.

På top-10 finder man også artiklen om en kvinde, der kom til at sende en sex-mail til sine kollegaer, og efterfølgende valgte at sige sit job op.

Er det ikke kollegaerne, som man har mest lyst til at dele lummert indhold med, så kunne man i stedet vælge Facebook og her gå endnu længere. En ny tjeneste gav brugerne mulighed for at se om der er gensidig seksuel interesse med nogle af vennerne.

Historien blev ikke bare læst, men blev også delt næsten 3500 gange på netop Facebook ...

Se også: Knald dine venner ... på Facebook

I det hele taget fylder Facebook fortsat meget i hverdagen for mange os, og derfor var det måske heller ikke overraskende, at en top10 over de værste statusopdateringer på netop Facebook blev årets sjette mest læste og delt ikke færre end 6200 gange...

Se også: Ti statusopdateringer du hader på Facebook

Langt fra så mange delinger gemte der sig i artiklen om Danmarks mest utroværdige teleselskaber. En undersøgelse afslørede, hvilke teleselskaber, som danskerne havde mest og mindst tillid til.

Til gengæld blev det årets tredje mest læste.

Se også: Her er de mest utroværdige teleselskaber

0 kommentarer
Vis kommentarer