Ultratynd og potent gamer-bærbar ser dagens lys

Gigabytes 17 tommer AORUS gamer-bærbar er mindre end en tomme tyk og vejer under tre kilo, men den byder alligevel på en seriøs gameroplevelse

Gigabyte AORUS er både tynd, let og potent. (Foto fra EDBpriser.dk)
Gigabyte AORUS er både tynd, let og potent. (Foto fra EDBpriser.dk)

Gigabyte viser i disse dage en spritny AORUS gamer bærbar frem på CES messen i Las Vegas, hvor den vækker beundrende blikke fra de fremmødte journalister.

For sammen med en - for gamer-bærbare - usædvanligt lækker og slank profil, har Gigabyte også udstyret AORUS med en solid gang hardware.

Potent hardware i Gigabyte AORUS
Grafikken i en gamer PC skal være mere end i orden, og til det formål har Gigabyte udstyret AORUS med to GTX 765M grafikkort i en SLI opsætning.

Læs også: Kan konsollerne banke din PC?

De bliver - sammen med resten af Gigabyte AORUS - drevet af en fjerdegenerations Haswell Core i7-4700HQ processor, der sammen med op til 32 GB DDR3L SDRAM vil 'føre dig hele vejen til den ypperste spil-dominans! - ifølge Gigabyte selv altså.

På lagringssiden kommer du heller ikke til at føle dig underlegen, da der er mulighed for at fodre Gigabyte AORUS med to 512 GB SSD drev plus en 1 TB HDD i RAID 0 opsætning, der skulle give læsehastigheder på op mod 1.000 MB/s.

Altsammen i et slankt og let aluminium chassis
Gigabyte AORUS er trods sine 392 mm x 263 mm x 22,9 mm (bredde/dybde/højde) og den seriøse indmad en ganske let bærbar på bare 2,9 kilo, hvilket den kan takke det lette aluminium-chassis for.

Læs også: MSI er klar med en 3K-gaming bærbar - de kalder det verdens første ...

Det gør Gigabyte AORUS til lidt af et unikum i gaming-segmentet af bærbare PC'er, der normalt her betydet tykkere kabinetter og en noget tungere vægt.

Sæt 3 ekstra skærme til Gigabyte AORUS
Hvis Full HD-skærmen på 17,3 tommer ikke er nok, kan du udvide din spiloplevelse ved at slutte tre ekstra skærme til Gigabyte AORUS, mens skærmen på AORUS stadig kører.(Foto fra EDBpriser.dk)
(Foto fra EDBpriser.dk)


Sådan en ydelse skal køles ned, og det sørger to indbyggede blæsere for, som kan styres ved hjælp af den indbyggede Fan Control, der gør det muligt at definere tre brugs-scenarier under overskrifterne Stealth, Auto og Turbo.(Foto fra EDBpriser.dk)
(Foto fra EDBpriser.dk)


Hertil kommer stereo-højttalere, baggrundsbelyst tastatur og mulighed for at programmere dine egne tastatur-opsætninger til forskellige spil, og så er Gigabyte pludselig trådt ind på scenen for seriøse gamer-bærbare.Gigabyte AORUS har fremhævede WASD-taster, (Foto: VR-Zone.com)
Gigabyte AORUS har fremhævede WASD-taster, (Foto: VR-Zone.com)


Du må desværre vente til andet eller tredje kvartal af i år, før du kan få fingrene i Gigabyte AORUS, men så har du til gengæld tid til at spare de 16-22.000 kroner, som det slanke vilddyr kommer til at koste alt efter konfiguration.

Du kan se mere til Gigabyte AORUS på den officielle hjemmeside her

0 kommentarer
Vis kommentarer