Computerspil med indbygget fadølsanlæg

Her er det perfekte arkadespil til baren

Ryst den røv!
Ryst den røv!

Reklameselskabet McKinney har fundet på noget genialt til ølfirmaet Big Boss Brewing Company - et arkadespil, som belønner vinderen med øl.

Spillet hedder The Last Barfighter og er et standard-kampspil i stil med Street Fighter eller de tidlige Tekken-spil. Man vælger en af de fem karakterer (som er baseret på Big Boss-øl), og så kæmper man mod hinanden inde på en bar. Det, der gør spillet anderledes, er det fadølsanlæg, som er bygget ind i maskinen.

Se drukspillet her.

På fronten af spillemaskinen er der nemlig to fadølshaner. Under dem stiller hver spiller sin kop. Vinderen får så øl i sin kop. Tilsyneladende får man endda den øl, som ens karakter er baseret på.

Det bedste ved det hele - det er gratis. I stedet for at putte mønter i skal man bare stille en kop i holderen, så er man klar til at spille.

Læs også: Her er spillet de vil have at du spiller de næste 10 år

De dårlige sider af det? Spillet i sig selv ser ikke ud til at være noget at råbe hurra for. Det er meget elementært, og det eneste, der ser lidt sjovt ud ved det, er de forskellige karakterers specialangreb. Der er for eksempel enhjørningen, som kan spidde folk med sit horn, eller Bad Penny som smækker folk med sin bagdel (plejer det ikke at skulle være omvendt?). Desuden kan vi nok ikke forvente at få maskinerne til Danmark.

Læs også: Skylanders og Infinity får konkurrence fra Hasbro

Men man kunne da håbe, at Carlsberg eller Tuborg får øje på dette og bliver inspireret.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Forbrug
Seneste i Forbrug
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere