Disse produkter lancerer Apple i 2013

Hvad bliver det til med iWatch, iTV, iPhone 5S, en større iPhone, en billigere iPhone, iPad 5 og iPad mini 2?

Rene Ritchie er chefredaktør for bloggen iMore, som adskillige gange er kommet med meget præcise forudsigelser vedrørende Apple-lanceringer – flere uger og måneder før de rent faktisk har fundet sted.

Blandt andet kom Ritchie allerede i august måned 2012 på iMore.com med meget nøjagtige gæt omkring den kommende iPad mini, som jo altså først blev lanceret flere måneder senere.

Om det er fordi iMores chefredaktør har usædvanligt gode kilder hos Apple, eller om han har en krystalkugle stående nede i kælderen lader vi stå hen i det uvisse, men faktum er, at han ofte er værd at lytte til, når han varsler, hvad Apple har oppe i ærmet.

Og nu har han så løftet sløret for, hvad han mener om den seneste tids mange rygter om kommende Apple-produkter, herunder det smarte ur – iWatch – som Apple skulle have i støbeskeen.

Her er rygterne – og hvad vi kan regne med:
iWatch: Der vides endnu ingenting om lanceringsdato eller specifikationer, men iWatch er et seriøst satsningsområde for Apple, og det er næsten 100 procent sikkert, at vi snart kommer til at se det i butikkerne.

Og hvis du synes, det lyder dumt med et smart armbåndsur, skriver Rene Ritchie, så husk på, hvor dumt det lød med en mobiltelefon kombineret med en iPod, inden den første iPhone blev lanceret.

Læs også: Apple på vej med smartur

iTV: TV-markedet er i opbrud, og Apple lurepasser. Der findes en udviklingsafdeling hos Apple, som arbejder med et fladskærms-tv, men det bliver ikke et produkt, vi kommer til at se i nogen nær fremtid. I hvert fald ikke i år.

Læs også: Intet nyt Apple tv

iPhone 5S, større iPhone og billigere iPhone: Ligesom iPhone 4S var den store lancering for Apple i 2011, efter iPhone 4 som kom i 2010, så bliver iPhone 5S (navnet er usikkert) 2013-efterfølgeren til iPhone 5, som kom i 2012.

Derimod skal vi hverken regne med en større iPhone eller end billigere iPhone. I stedet vil Apple fortsætte traditionen med at beholde den tidligere model på markedet til nedsat pris.

iPad 5 og iPad mini 2: Den næste 'store' iPad får et helt nyt design i tråd med det, som Apple introducerede med iPad mini. Det vil blandt andet sige, at kanten rundt om skærmen bliver meget mindre, og dermed skulle den kommende iPad 5 også blive en del lettere end sine forgængere.

Den næste iPad mini får højopløst retina-skærm. Begge disse forandringer kræver bedre LED-teknologi og bedre batterier, men det arbejdes der med højtryk, så stol trygt på disse to produkter i 2013.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Forbrug
Seneste i Forbrug
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere