Her er HTC’s nye flagskib

HTC overhaler Samsung indenom og lancerer dette års Android-topmodel allerede i næste uge

At noget større var i gærde, vidste vi allerede da HTC indbød os til stort pressemøde i London den 19. februar. HTC plejer bestemt ikke at kaste penge efter sådanne arrangementer, og så er tidspunktet – få dage før Mobile World Congress løber af stablen i Barcelona – nok heller ikke tilfældigt valgt.

Se også: Få bedre forbindelse på din iPhone 4S i dag

Ved at holde sit eget pressemøde får HTC mediernes fulde opmærksomhed i stedet for at drukne i de mange nyheder, som ellers ville have fyldt mediebilledet under verdens største mobilmesse.

Og det er selvfølgelig HTC’s nye Android-flagskib, det gælder. Vi har allerede skrevet om den kommende telefon, da den gik under navnet M7, og rygterne gik, at den måske ville blive lanceret på CES-messen i Las Vegas.

Løfter sløret for topmodel
Sådan gik det ikke, men nu skulle det være ganske vist, at HTC løfter sløret for topmodellen om præcis en uge. Det bekræftes på Twitter af @evleaks, som kan fortælle, at den nye telefon simpelthen kommer til at hedde HTC One.

Se også: Samsung lancerer Galaxy S IV 15. marts

@evleaks har også fået fingrene i et officielt pressefoto af den nye telefon. Et testbillede taget med telefonens kamera, har de uploadet til flickr.

Se også på eb.dk: Nu vil Janus Friis SÆLGE musik

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Forbrug
Seneste i Forbrug
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere