Højttaleren du snakker dig glad med

ekstrabladet.dk lod en af vores meget talende fotografer teste Jabra's nyeste Bluetooth-højttaler til snakkende forbrugere

Fire af de store!

Hvad er din bedømmelse?
Tak - Du har givet

Hvem er bedst til at teste en transportabel Bluetooth-højttaler på Ekstra Bladet. Det kunne være en af vores fotografer - og det blev det. Og her er så resultatet af fotografen Rasmus Flindt Pedersens ugelange test af Jabras nyeste bud på netop en 'samtale-højttaler' med navnet JABRA SPEAK 510:

Jeg har brugt Jabraen i to uger og ringet fra den dagligt.

Generelt vil jeg sige, at der er god lydkvalitet i den, og stemmerne virker tydelige. Jeg har kun talt med en enkelt, som klagede over at min stemme gav ekko og virkede fjern, så jeg vil mene, at der også er god lyd den anden vej rundt.

Jeg er rigtig glad for den lette opsætning i forhold til telefonen. Den fortæller dig (bogstavelig talt), hvad du skal gøre for at sætte den op, og det er super let.

Holder strømmen godt
Jeg har som nævnt brugt den over to uger, hvor den har været tændt hele arbejdsdagen, og den er stadig ikke tæt på at være løbet tør for strøm.

Jeg har desværre ikke haft lejlighed til at bruge den med Skype, for det bruger jeg meget sjældent til at ringe op fra, men jeg har koblet den til min Mac, og den fandt selv ud af opsætning, så det var også let (selv om der står "optimeret til Microsoft" i bunden af den).

Knapperne har jeg lidt blandede følelser med.

De giver sig ikke, når man trykker på dem. Man skal bare lægge fingeren på dem for, at de reagerer.

HØJTTALER-TEST: Gik gennem helvedet

Det er godt, da selve enheden er forholdsvis let, og derfor ville kunne give sig eller vælte, hvis man trykkede for hårdt, men efter min mening, ville jeg gerne have haft en lille reaktion, når man trykkede ned.

Det er dog primært et 'problem', når man tænder apparatet, da enheden normalt giver en klik-lyd fra sig, når den er tændt. Det er til at leve med og er en ting, som jeg nok bare skal vænne mig til.

Mest til proffer
Det er en forholdsvis specialiseret enhed forstået på den måde, at man kun kan bruge den indendørs. Der findes enheder på markedet, som kan bruges både i bilen og i hjemmet, hvilket gør dem mere egnet til privatbrug.

Jeg ville aldrig bruge denne her enhed privat. Jeg har ikke noget behov for at forstyre resten af hjemmet med mine samtaler, men til brug mens jeg arbejder er den genial.

TEST: Kinesisk kvali-lyd for pengene

Mit generelle indtryk er, at Jabra har lavt en rigtig god lille enhed, som er forholdsvis diskret af udseende. Og det kan jeg godt lide.

Apparatet har en god lyd, god batterilevetid og let opsætning. Og brugen bagefter opsætningen er meget, meget let. Det er efter min mening det vigtigste i sådan en dims.

Fire fede stjerner
Jabra'en er virker til at være solidt bygget og bygget af rimelige materialer - dog lige lidt til den plastic-agtige side på den yderste ring i toppen.

Jeg vil derfor give fire ud af seks stjerner. Jeg trækker en stjerne fra på grund af den begrænsede anvendelsesalsidighed og en stjerne fra på grund af de små irritationer, der har været.

Jeg vil ikke tøve med at anbefale den, hvis du har et enkeltmandskontor og et arbejde, der gør, at du taler meget i telefon, og gerne vil have mulighed for at skrive samtidig.

Jabra Speak 510 er set til lidt over 900 kroner.

1 af 5 
2 af 5 
3 af 5 
4 af 5 
5 af 5 
0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Forbrug
Seneste i Forbrug
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere