iPad Air: Mest helstøbte tablet nogen sinde

Slankere, lettere og hurtigere. Design, specifikationer og funktionalitet går i hidtil uset grad op i en højere enhed i den Apples nye tablet

iPad Air er slanket til halv tykkelse i forhold til forgængeren. Derudover er rammen omkring retinaskærmen på 9,7 tommer også blevet smallere. (Foto: PR)
iPad Air er slanket til halv tykkelse i forhold til forgængeren. Derudover er rammen omkring retinaskærmen på 9,7 tommer også blevet smallere. (Foto: PR)

iPad Air. Er i butikkerne nu.

Hvad er din bedømmelse?
Tak - Du har givet

Sådan skulle den have set ud fra start. Lige fra første model kom på markedet i 2010.

Den tanke melder sig, når man samler den nye iPad Air op, som lige er kommet på gaden i Danmark. Med en vægt, der er reduceret med knap en fjerdedel i forhold til forgængeren, og en tykkelse på godt det halve af tidligere modeller af Apples tablet, fremstår Air som en slank, veltrimmet sag, der er stor nok til at fungere som alternativ til en bærbar og kompakt nok til, at man gider sidde med den i længere tid ad gangen.

Se også: Først test af iPad Air: Den bedste tablet på markedet!

Faktisk ligner Air mest af alt en voksen udgave af sidste års mini, hvilket skyldes, at producenten forståeligt nok har skrottet det design, som har fulgt iPad'en siden version to blev lanceret i 2011, til fordel for miniens mere rundede kanter.

Se også: Anmeldernes dom: Så imponerende er den nye lette iPad AiriPhone 5C svarer til at hælde en liter mælk fra en gammel karton over i en ny - og sælge det hele som noget nyt, mener vores anmelder. (PR-foto/Apple) Vagthund iPhone 5C: Kejserens nye klæder - nu i farver

1 af 3 iPad Air har fået samme design som iPad mini med mere rundede kanter end forgængerne. (Foto: PR)
2 af 3 Vægten på iPad Air er reduceret med knap en fjerdedel i forhold til forgængeren, iPad retina. (Foto: PR)
3 af 3 iPad Air er slanket til halv tykkelse i forhold til forgængeren. Derudover er rammen omkring retinaskærmen på 9,7 tommer også blevet smallere. (Foto: PR)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Forbrug
Seneste i Forbrug
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere