Saml din mobil i bedste Lego stil

OneTake Gear er Pixel.tv's ugentlige magasin om hardware, gear og gadgets, hvor du har mulighed for at få et overblik over nogle af ugens mest interessante nyheder fra gadget-verdenen i et råt og ucensureret OneTake

Se videoklippet for oven og tryk 'næste' for at se tidligere klip fra Onetake spil og gear

Et spændende nyt initiativ ved navn Phonebloks vil forsøge at få de største firmaer i verden til at gå sammen om at skabe den ultimative mobil. I bedste Lego stil er deres håb, at man kommer til at kunne skifte dele i sin mobil ud som var det en Legoklods. Eller f.eks. gøre dit batteri mindre til fordel for at få et større kamera osv.

Se også: TV: GTA har fået besøg fra det ydre rum

En anden stor nyhed i mobil-regi i denne uge er uden tvivl et leak der er sket i USA. Det er den amerikanske teleudbyder WIND, der har formået via Facebook at lække tekniske specifikationer omkring Googles kommende mobil Nexus 5.

Se også: Drømmespil: Rumskib der skyder andre rumskib - mens du ser porno

Vi skal også snakke om den omtalte Oculus Rift virtual reality brille som ikke har tænkt sig at stoppe ved deres første produkt. De har nemlig været ude og fortælle om hvilke andre platforme, de synes er interessante, og hvor de vil sætte deres fokus i nær fremtid. -det og meget mere i klippet lige oven over!

Se også: Pixel.tv: Er doping vejen mod anerkendelse?

Husk endelig at skrive en kommentar og deltag i debatten - og som altid skriv en kommentar, hvis der er nogle gadgets eller andet, du synes, vi skal tage et kig på.

Der mulighed for at se mere tv om spil, gear og film på Pixel.tv

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Forbrug
Seneste i Forbrug
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere