Fire fede gadgets

Du kan sagtens leve uden dem, men tag ikke fejl - de er ret sjove at have

Glem alt om dyre blodtryksapparater - køb et til din smartphone i stedet. (Produktfoto)
Glem alt om dyre blodtryksapparater - køb et til din smartphone i stedet. (Produktfoto)

Du ved allerede, at din telefon har uanede muligheder for at være meget mere end et hjælpemiddel, der kan sikre dig kontakt til omverdenen via telefonopkald og sms-beskeder.

Du kan spille spil alskens alene, du kan dyste mod dine venner i snart hvad som helst, og du kan få hjælp til at finde frem, hvis du føler dig fortabt. I hvert fald når vi taler geografisk.

Men der er også andre smarte dimser og dippedutter, der passer til din smartphone – og som kan gøre livet lidt sjovere – for en stund.

1. Kameralinse
Du er vild med at tage billeder, og du elsker at finde det perfekte filter til billedet af vandmasserne, der oversvømmede din kælder. Men hvorfor ikke forsøge sig med at sætte en linse på telefonen - og eksperimentere med vidvinkel, fiskeøje eller 10 x macro?

(Produktfoto)
(Produktfoto)
 

Olloclip iPhone Camera Lens System set til 300 kr. på thinkgeek.com

2. Snak løs i vanterne
Ja, vi påstod godt nok, at det var fede gadgets, der her var tale om, men vi kunne ikke dy os for at tage denne med, selv om den nok er mere bizar end fed. Til gengæld passer den faktisk godt til den årstid, vi går i møde. Må vi præsentere: Bluetooth-vanten. I stedet for at hive telefonen op ad lommen, kan du nu nøjes med at sætte vanterne op til øret - et voila, så er der hul igennem.

(Produktfoto)
(Produktfoto)
 

Bluetooth Handset Gloves set til 280 kr. på thinkgeek.com

3. Multiværktøj
De fleste af os ved, at det er en god ide at investere i et cover til telefonen, for det sker jo rent faktisk, at den ryger ud af hænderne på os. Og så er gode råd som regel dyre. Medmindre du har et godt, beskyttende cover på. Men hvorfor nøjes med et cover, når du kan få et cover, som samtidig også er et multiværktøj med hele 22 funktioner? Snyd ikke dig selv for savklinge, stjerneskruetrækker, umbraconøgler, lineal, oplukker og meget andet i dette cover til iPhone 5.

(Produktfoto)
(Produktfoto)
 

Taskone multiværktøj og iPhone-cover set til 645 kr. på coolstuff.dk

4. Blodtryksmåler
Okay, den er ikke helt billig, men til gengæld er det slet ikke nogen dårlig ide at holde lidt øje med blodtrykket, for man behøver hverken at være usund eller gammel for at have et alt for højt blodtryk. Med denne gadget kan du tjekke dig selv, og ligger du i den høje ende, får du endda tips til, hvordan du kan få blodtrykket til at falde.

(Produktfoto)
(Produktfoto)
 

Withings Smart Blood Pressure Monitor set til 680 kr. på amazon.com

0 kommentarer
Vis kommentarer