Endnu et smart-ur fra Samsung

Samsung Gear S har buet Super AMOLED-skærm og egen 3G-forbindelse

Samsung Gear S - det seneste ur fra elektronikgiganten - er netop lanceret. (Foto: Lyd & Billede)
Samsung Gear S - det seneste ur fra elektronikgiganten - er netop lanceret. (Foto: Lyd & Billede)

Siden sidste efterår har Samsung lanceret et større antal smart-ure. Samsung Galaxy Gear kom i forbindelse med IFA-messen i 2013, og til Mobile World Congress i Barcelona i starten af 2014 lancerede Samsung urene Gear 2, Gear 2 Neo og Gear Fit. Galaxy forsvandt ud af navnet, da man skiftede fra Android til et eget operativsystem.

Samsungs næste store lancering finder sted i næste uge på årets IFA-messe i Berlin, men koreanerne kunne åbenbart ikke vente og har derfor netop lanceret endnu et nyt ur, som denne gang får navnet Samsung Gear S.

To tommer skærm
Gear S er udstyret med sit eget 3G SIM-kort for altid at være forbundet. Det betyder, at du får opdateringer fra sociale medier, din kalender, eller andre programmer, selv om du ikke har din telefon med dig.

Læs også: Drønbillig minihøjttaler til mobilen

Du kan også svare på beskeder ved hjælp af et tastatur på skærmen eller via S voice. Dette betyder naturligvis, at forbindelsen også giver dig mulighed for at modtage og foretage opkald direkte fra din Gear S eller tillade viderestilling af opkald fra en smartphone. Gear S er også udstyret med WiFi. Den buede Super AMOLED-skærm er to tommer høj.

(Foto: Lyd & Billede)
(Foto: Lyd & Billede)
 

Uret har desuden indbygget GPS og pulsmåler.

Stemmestyret via halskæde
Sammen med Gear S præsenterer Samsung sit nyeste headset, Gear Circle, et headset, der bæres som en halskæde. Par den med din smartphone eller Gear S via Bluetooth og hæng den rundt om halsen ved hjælp af en magnetisk lås.

Læs også: Google testflyver droner til budservice

Når telefonen ringer, vibrerer halskæden, og du svarer ved at åbne låsen og holde højttaleren op til øret. Du kan også lytte til musik og styre din telefon med stemmen via Gear Circle.

(Foto: Lyd & Billede)
(Foto: Lyd & Billede)
 

Samsung Gear S vil være tilgængeligt i butikkerne i begyndelsen af oktober til en vejledende pris på 2995 kroner, mens Samsung Gear Circle ligger på en vejledende pris på 995 kroner.

0 kommentarer
Vis kommentarer