Tag med til FIFA-fodboldfest

Lørdag kæmper landets bedste FIFA-spillere om DM-trofæet

Så er det kamptid (Foto: PR)
Så er det kamptid (Foto: PR)

512 af landets bedste FIFA-spillere stiller på lørdag op for at slå den forsvarende mester - den 18–årige Københavner August Rosenmeier, der siden sejren sidste år både er blevet officiel verdensmester og nu ligger nummer 1 på FIFA's verdensrangliste.

Han kan lide amatørfodbold, men det er altså på de virtuelle baner, at August Rosenmeier rigtigt folder sig ud. Siden han var seks år gammel, har han spillet FIFA - med Arsenal som sit favorithold – og selvom flere syntes, at det var lidt underligt, at han brugte så meget tid på et computerspil, blev han ved.

Det var ikke kun August Rosenmeier, der fik noget ud af VM-sejren. Vennerne havde nemlig bettet på ham

Se også: Nyt Minecraft til Xbox One på fredag

Tiden bag skærmen viste sig at betale sig. I juli i år vandt han nemlig FIFA-verdensmesterskabet, der blev afholdt i Brasilien. Og i morgen skal det så vise sig, om den regerende verdensmester også stadig er den bedste i Danmark - eller om Danmark kan have en ny potentiel verdensetter på banen.

Penge at vinde
Afholdelsen af DM i FIFA - som i år sker for 11. år i træk - er et godt eksempel på, at computerspil er ved at blive en stor publikumssport med masser af fans, tilskuere og større præmiepenge.

Se også: Meget mere Mario Kart

I år regner arrangørerne med, at omkring 300-500 publikummer vil møde op i Papirhallen, Hal 2, hvor DM-kampene spilles. Og skulle du have lyst til at se med, er der også plads til dig.

Vinderen går hjem med 20.000 kr, andenpladsen får 5.000 kr og tredjepladsen stikker af med 2.500 kr. Der ud over er der mulighed for at vinde en masse gaming udstyr.


Ekstra Bladet TV var på besøg hos August Rosenmeier umiddelbart efter VM-triumfen

0 kommentarer
Vis kommentarer