Kom i form med ny app

To danskere har udviklet en app med visionen om at få os til at dyrke mere sport – og gerne med hinanden

Nu er der ikke længere nogen undskyldning for at hænge derhjemme. Ny app har samlet overblik og adgang til et stort antal sportsaktiviteter og faciliteter. (Pr-foto)
Nu er der ikke længere nogen undskyldning for at hænge derhjemme. Ny app har samlet overblik og adgang til et stort antal sportsaktiviteter og faciliteter. (Pr-foto)

Vi kender det vist alle sammen godt. Vi vil gerne dyrke sport og bruge flere af byens mange muligheder, men ofte kommer vi ikke af sted. Det kan skyldes dovenskab, manglende inspiration eller en kompliceret bookingproces.

Nu bliver byens sportsmuligheder samlet og serveret i en enkelt app med navnet WannaSport, hvor du kan finde og booke aktiviteter direkte med et enkelt klik, og det skulle forhåbentlig gøre det lettere for dig at finde inspiration til at dyrke sport i dit nærområde.

Med app’en får du overblik og adgang til et stort udbud af aktiviteter og faciliteter, som er tæt på dig – og dermed er der ingen undskyldning for at komme i gang.

Og det er uanset, om det drejer sig om en times fordybende yoga, en tenniskamp med kammeraten, en date i havkajak eller måske fodboldfitness i din lokale sportsforening.

Resten af Danmark følger
WannaSport er netop lanceret i København, men det er planen, at aktivitetsudbuddet skal udvides til hele landet.

På sigt skal app'en også kunne fungere i udlandet, så man nemt kan finde sportsmuligheder på f.eks. forretningsrejsen eller ferien.

Der er lige nu adgang til mere end 10.000 aktiviteter og mere end 20 forskellige sportsgrene – og flere kommer til hver måned.

WannaSport er gratis, og app'en kan downloades  i både App Store og Google Play.

0 kommentarer
Vis kommentarer