Ny Wordfeud-konge rydder bordet

Danske Claus Selsager sætter nye verdensrekorder i Wordfeud på både dansk og engelsk

52-årige Claus Selsager er ny verdensrekordholder i Wordfeud. (Privatfoto)
52-årige Claus Selsager er ny verdensrekordholder i Wordfeud. (Privatfoto)

Der er netop blevet sat tre nye verdensrekorder, og det er den 52-årige nordsjællænder Claus Selsager, der står bag alle tre.

Alle tre rekorder er sat i kategorien 'point for et enkelt ord', og mest opsigtsvækkende er hans forbedring af rekorden på engelsk random board med ordet PHOTOZINCOGRAPH.

Hele 20.238 point er han kommet op på.

 

Det mundrette ord går for at være det ultimative rekord-ord, og har også været brugt til at sætte de fleste af de tidligere rekorder.

- Det var svært at slå verdensrekorden - der var kun et enkelt bogstav, der ikke havde nogen funktion i Eskil Aasmul´s rekord, og det tog mig lang tid at lure, hvordan jeg kunne få det brugt fornuftigt, således at jeg kunne hente 2 points på det. Såvidt jeg kan se, bliver den nye rekord meget svær at slå, men skulle det lykkes for nogen, tager jeg gerne udfordringen op igen, siger Claus Selsager til Ekstra Bladet.

Det er en anden dansker, fynboen Anders Lund og nordmanden Eskil Aasmul, som hidtil har ejet tronen som kongerne af Wordfeud, og den nye rekordholder regner med, at de vil komme med et modsvar.

Se også: Dansk Wordfeud-konge tager verdensrekorden

 

- Tror du, de kan slå din nye rekord?

- Nu må vi se, hvad de finder på. Jeg ved det helt ærligt ikke, men man skal jo aldrig sige aldrig, lyder det fra Claus Selsager, der bor i Tikøb i Nordsjælland, og til daglig arbejder som grafiker.

Han fik inspirationen til at slå verdensrekorden, da han læste en artikel om landsmanden Anders Lund.

- Jeg har spillet Wordfeud siden det kom frem. Jeg er rimelig habil, og spiller turneringer, så derfor fik jeg mod til at prøve det af, siger han.

- Jeg har arbejdet på rekorderne i 12 dage, hvor jeg har siddet ved flere tablets og bygget op til mig selv, og jeg har endvidere benyttet et scrabble-bræt til at lave taktikken, siger den nykronede Wordfeud-konge.

 

De øvrige rekorder, han har sat, er på dansk classic board og dansk random board, også for 'flest point for et ord'. Her har han scoret hhv. 17048 point for ordet UDPARCELLERINGS og 2507 point for ordet HJEMMECOMPUTERS.

Alle verdensrekorder i Wordfeud er uofficielle, men føres til protokol, bl.a. på hjemmesiden wordfeudrekorder.dk.

Dermed er der ikke andet at hente for rekordholderne end æren, men det generer ikke Claus Selsager.

- Det er trods alt en verdensrekord i et eller andet. Men det er selvfølgelig en skam, man ikke kan leve af det, siger han med et smil.

1 af 2 
2 af 2 52-årige Claus Selsager er ny verdensrekordholder i Wordfeud. (Privatfoto)
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i Forbrug
Seneste i Forbrug
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Anders Zacho
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen