Netflix afslører slutningen på sine film

De fleste af os hader at få afsløret slutningen på en god film, inden vi har set den, men ny Netflix-hjemmeside gør netop det. Og kun det

Hvem dræbte Laura Palmer?

Dette klassiske Twin Peaks-spørgsmål samt en lang stribe andre, kan man få opklaret på den nye Netflix-hjemmeside spoilers.netflix.com.

Selv om det er de færreste, der bryder sig om at få afsløret morderen i en krimifilm eller slutningen på en lang tv-serie, så har Internet-tv-udbyderen dedikeret en hel hjemmeside til at vise klip, der afslører overraskende eller konkluderende scener fra en stribe af deres sortiment.

I bedste russisk roulette-stil klikker man ja tak til at få en spoiler (der er heldigvis masser af advarsler inden den kommer) og så vises der et klip, som risikerer at spolere en film eller tv-serie for en.

Se også: Slut med VPN-adgang til Netflix?  

Hvad pokker er så ideen med det hele?

Jo, ifølge Netflix, har fænomenet spoiler ændret sig, og er ikke længere noget, der ødelægger en film eller tv-serie for os. Med det store udbud og folks konstante afsløringer på sociale medier, har vi nemlig vænnet os til, at vi får spoilere konstant.

På Twitter har Netflix-folkene givet udtryk for, at denne artikel, rammer hovedet på sømmet.

Vi må imidlertid stadig advare på det kraftigste mod at besøge Netflix' nye hjemmeside. Især hvis man endnu ikke har set 2. sæson af House of Cards!

0 kommentarer
Vis kommentarer