British Airways også klar med app til Apple Watch

Stille og roligt kommer der flere og flere apps til Apple Watch - uret er klar i butikkerne om godt en måned

Selvom vi herhjemme må vente lidt længere, vil man i hvert fald i USA og på andre store markeder kunne købe Apple Watch fra den 24. april.

Men som vi alle ved, er en smart enhed – uanset om det er en smartphone, en tablet eller et smart-ur – ikke meget værd uden apps. Og nu ser det ud til, at der er så småt kommer opbakning i markedet til Apple Watch.

App-udviklerne har flere steder siden efteråret været i gang. For eksempel vil man i biler fra Elon Musks elbil-firma, Tesla, kunne nyde godt af en app til Apple Watch, der lader chaufføren gøre ting som at justere kabinetemperatur, lukke vinder og låse bilen fra armbåndsuret. Og Ryanairs kunder skal også kunne finde informationer på en smart-ur app.

Se også: Ryanair vil vinde kunder med smartwatches

Og nu har så det store flyselskab, British Airways, også meldt ud, at de vil være klar med en app til Apple Watch, når smart-uret er klar til salg.

Den nye app vil byde på to funktioner, der skal gøre rejsen nemmere, skriver flyselskabet i en pressemeddelelse:

– På app'en vil de rejsende kunne få en oversigt over deres flyrejse, herunder afgangstidspunktet, rejsens status samt en nedtælling til afgangstidspunktet.

 

Herudover vil Apple Watch-brugere med British Airways’ nye app kunne få tilsendt relevante meddelelser fra lufthavnen.

Læs også: Dreng får bionisk arm af selveste "Iron Man"

5 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Hent flere