Datoen er officiel: Nye iPhones lige på trapperne

Apple har netop annonceret, at iPhone 6S og iPhone 6S Plus kommer på det danske marked den 9. oktober

De to nye Apple smartphones, iPhone 6S og iPhone 6S Plus, har haft salgsstart i den første runde af lande i fredags, men nu skal vi snart ikke vente længere i Danmark.

Apple oplyser, at iPhone 6S og iPhone 6S Plus kommer til salg i Danmark fredag den 9. oktober 2015.

Læs også: Her er iPhone 6S og iPhone 6S Plus

– Salget af iPhone 6S og iPhone 6S Plus har været fænomenalt – det har langt overgået tidligere salgsresultater for den første weekend i Apples historie. Kundernes feedback er fantastisk, og de elsker 3D Touch og Live Photos. Vi kan slet ikke vente med at kunne tilbyde iPhone 6S og iPhone 6S Plus til kunder i endnu flere lande den 9. oktober, siger Tim Cook, adm. direktør for Apple.

Læs også: Web-TV: Sådan bruger du 3D Touch på iPhone

De nye iPhone 6S-modeller har altså sat ny salgsrekord for den første weekend med hele 13 millioner langet over disken.

Tvivl om midnatsåbent
Forhandlerne af de nye iPhone-modeller bliver blandt andet 3, TDC, Telenor og Telia, samt udvalgte autoriserede Apple-forhandlere. Det er endnu uvist om der også i år vil blive holdt midnatsåbent ved flere selskaber, som der tidligere har været tradition for ved salgsstarten af ny iPhone-model.

Læs også: Her er de danske priser på iPhone 6S og 6S Plus

Inden årets udgang vil de nye iPhones være tilgængelige i mere end 130 lande på verdensplan, samtidig med Danmark tilføjes yderligere 39 lande. De øvrige vil følge løbende frem mod årsskiftet.

26 kommentarer
Vis kommentarer