Drop de dyre fitness wearables

En ny undersøgelse viser, at der ingen grund er til at købe dyre fitness wearables – din smartphone er lige så god

Drop de dyre fitness wearables - din smartphone kan være lige så effektiv. (Foto: Colourbox)
Drop de dyre fitness wearables - din smartphone kan være lige så effektiv. (Foto: Colourbox)

Ifølge et nyt studie fra University of Pennsylvania School of Medicine kan gratis apps til din smartphone være lige så præcise til at måle skridt som dyre fitness wearables – digitale målere, som du tager på, som så overvåger din træning f.eks. ved at tælle skridt. Det skriver Huffington Post.

Kjolen der bliver gennemsigtigt, når bæreren bliver opstemt (Foto: Studio Roosegaarde/Flickr) Elektronik Sex: Wearable teknologi er fremtiden

I undersøgelsen blev 14 deltagere bedt om at tage flere wearables på på en gang. Om livet havde de Digi-Walker's SW-200 og i bukserne Fitbit Zip og Fitbit One. På hver arm havde deltagerne et Fitbit Flex, Jawbone UP24 og et Nike Fuelband. Men i bukserne havde deltagerne også en iPhone 5S med app'sne Moves, Health Mate og Fitbit samt en Samsung Galaxy S4 med Moves app'en.

Mange skridt
Derfra blev deltagerne sendt ud på løbebåndet, først 500 skridt, så 1.500 skridt, selvfølgelig mens en person talte alle skridt, for at være helt sikker. Efter forsøget talte forskerne de forskellige resultater sammen.

Her er overraskelsen så – alle talte de ret præcist, og det betyder, at du lige så godt kan bruge de gratis app's som de dyre wearables.

Med et fitnessur kan du holde styr på din træning - og samtidig kan du måske endda få ekstra motivation til at være endnu mere aktiv. (Foto: Colourbox) Elektronik Få styr på skridtet

- For den gennemsnitlige person, der ønsker at vide, om de får nok motion, er alle disse enheder nøjagtige nok til at virke som skridttæller, fortæller Meredith Case, en medicinstuderende på University of Pennsylvania School of Medicine til Huffington Post.

Mest præcis var Digi-Walker SW-200, som spændes om livet, mens Nike's Fuelband havde den største afvigelse fra de aktuelle skridt.

0 kommentarer
Vis kommentarer