Er nogen død i dit hus? Ny hjemmeside giver dig svaret

Tror du på spøgelser? Så er hjemmesiden her nok et besøg værd - i hvert fald hvis du bor i USA

Hjemsøgte huse, spørgelser på loftet, ånder i kælderen? – få afklaring fra ny hjemmeside. (Foto: Flickr/Nick Perla)
Hjemsøgte huse, spørgelser på loftet, ånder i kælderen? – få afklaring fra ny hjemmeside. (Foto: Flickr/Nick Perla)

En omgang maling, nye gardiner og lidt ekstra god rengøring er alt, hvad der skal til for at gøre en ny lejlighed beboelig. Men hvis fornemmelsen af de tidligere beboere er svær at slippe, kan det skyldes noget, der hverken kan vaskes eller males bort.

Se også: Agent 007: Her er Bonds fem sejeste gadgets

For hvad hvis det rent faktisk er de gamle beboere selv, der bliver hængende som omvandrende sjæle og spøgelser fra en anden verden.

Inden du løber skrigende bort – så slå koldt vand i blodet.

Du behøver nemlig hverken at vente på, at klokken slår midnat eller helt til fuldmåne for at få svaret.

Se også: Ny Apple opfindelse: Er det slut med knuste skærme?

Tjek i stedet hjemmesiden, DiedInHouse, ud. For kun 11,99 dollars (81 kr.) kan du finde oplysninger om, hvorvidt nogen på noget tidspunkt er faldet død om i din lejlighed eller i dit hus. Og ikke kun om nogen er død – også om der er tale om naturlige dødsfald, mord og selvmord.

Med i prisen får du også andre mere eller mindre sjove oplysninger om huset – eksempelvis om det nogensinde har været hjemsted for en narkohandler. Måske godt at vide, så du kan bestille ekstra grundig rengøring.

Død over økonomien
Informationen om tidligere dødsfald er ikke kun nyttig viden, der kan sikre dig en bedre nattesøvn. DiedInHouse skriver selv på deres hjemmeside, at værdien på en lejlighed eller et hus kan påvirkes af sådan information.

– Et dødsfald i et hjem, specielt et tragisk dødsfald, kan påvirke værdien med mere end 25 procent, skriver de.

Siden er derfor også en hjælp til boligjægerne, der leder efter et nyt sted at leje eller købe.

– Informationen kan bruges som argument til at forhandle sig frem til en reduceret købspris eller leje, skriver DiedInHouse.

Kun for amerikanere
Indtil videre er det dog kun amerikanerne, der kan tjekke deres hjem via hjemmesiden. Til gengæld dækker siden over samtlige huse og hjem i staterne.

Det er nok også en meget fornuftig forretningsmodel. Tal viser nemlig at næsten 45 procent af amerikanerne tror på spøgelser. Herhjemme er det kun hver femte – eller omkring 20 procent – der mener, at de hjemsøgte sjæle færdes omkring os.

14 kommentarer
Vis kommentarer