Flyv, film og tag billeder som en professionel

Smart drone er endelig klar til salg herhjemme - til en overkommelig pris

(Foto: Lyd & Billede)
(Foto: Lyd & Billede)

Parrot Bebop - en drone, som er udstyret med et 14 MP Full-HD kamera med fisheye-objektiv er endelig på vej i de danske butikker.

Dronen er stabiliseret på tre aksler og kan optage video i høj kvalitet i et felt på 180 grader. Den styres via Wi-Fi med en smartphone eller tablet, og den er også kompatibel med en såkaldt Wi-Fi-extender med navnet Parrot Skycontroller, som kan anvendes til at styre Bebop og samtidig give udvidet flyverækkevidde.

Kameraet streamer billeder af flyvningen direkte til skærmen på din smartphone eller tablet, og du kan få adgang til en række billedindstillinger gennem app’en og dermed opnå skarpere resultater.

Læs også: Seniormobil med Kodaks navnetræk

Billederne gemmes efterfølgende på Parrot Bebop dronens 8GB flash-hukommelse. Videoer og billeder kan derefter overføres til pilotens mobile enhed eller computer.

Dronen er udstyret med fire Wi-Fi-antenner, så den kan håndtere 2,4 GHz og 5 GHz frekvenser i MIMO-format (Multiple Inputs Multiple Outputs). Afhængig af netværksinterferens kan piloten selv vælge sin ønskede frekvens og på den måde sikre en stabil forbindelse mellem smartphone og drone på op til 250 meter.

Pris og tilgængelighed
Med Skycontroller stiger den mulige rækkevidde til hele to km. Piloten styrer dronen via to håndtag udstyret med joystik. Med disse to ministik justerer man kameraets vinkel og navigerer i menuen. Parrot Skycontroller kører på Android og har FreeFlight 3.0-app’en indbygget, så piloten kan flyve sin Bebop Drone uden en smartphone eller tablet.

Læs også: Spotify forbedrer sin forhåndslytning

For at give en stor visuel oplevelse er Parrot Skycontroller også kompatibel med en række FPV-briller (first person view). De tilkobles fjernbetjeningen med et HDMI-kabel og giver piloten udsyn, som fløj man selv. Når man anvender FPV-briller med gyroskop, styrer piloten Bebop Drone med joystikket, men kameravinklen følger ens hovedbevægelser. Udover at kunne se kameraets billeder i brillerne er det muligt at få vist forskellige telemetriske oplysninger, såsom en kunstig horisont, batteriniveau, hastighed, højde, længde etc.

Parrot Bebop Drone og Skycontroller kan nu købes i Danmark hos Expert, SkyPilot.dk, Holte Modelhobby og NemoWare.dk.

Vejledende udsalgspris er 4065 kroner inklusive to batterier. Vil du have en Skycontroller og et ekstra batteri med i købet, koster det 7300 kroner.

1 af 2 (Foto: Lyd & Billede)
2 af 2 (Foto: Lyd & Billede)
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i Forbrug
Seneste i Forbrug
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Anders Zacho
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen