Gadget bringer dig tilbage til da du fløjtede efter dit nøglebundt

Løsningen til personer, der ofte mister sine ting, kan være en ny lille dims, der bipper, når du aktiverer den med din smartphone

Med nøgleringen kan du altid finde dine nøgler med din smartphone - uden at fløjte efter dem (Foto: Gigaset)
Med nøgleringen kan du altid finde dine nøgler med din smartphone - uden at fløjte efter dem (Foto: Gigaset)

Hvor mange har ikke prøvet at lede febrilsk efter nøglerne på vej ud af døren. Eller gennemrodet tasken foran hoveddøren, fordi nøgler igen er forsvundet i taskens dyb.

 

Nu er løsningen her. Og den minder lidt om en 1990-ting – nøgleringen, der reagerede, når vi fløjtede.

G-tag er en ny smart nøglering, der via din smartphone eller tablet, gør det meget nemmere at lokalisere de forsvundne nøgler. Den er nemlig udstyret med en Bluetooth-chip og en søge-, alarm- og påmindelsesfunktion, der er i forbindelse med smartphonen eller tabletten. På den måde kan man altid se, hvor nøglerne er.

Rækkevidde på 30 meter
Når dine nøgler er væk, trykker du blot på en lille knap på din smartphone, og så vil G-tag begynde at bippe, så du kan finde frem til nøglernes placering. Rækkevidden er op til 30 meter. Kommer du alligevel uden for rækkevidde, vil nøglernes sidst kendte position vise sig på din telefon.

Plus Verdens mærkeligste jobs: De fedeste, farligste og klammeste

Du kan selvfølgelig også sætte den lille G-tag fast til alle mulige andre ting, du har det med at miste. På din smartphone kan du inddele dine forskellige G-tags – så er du den ekstra glemsomme type, kan du altid tjekke via smartphonen, om du har alle din ting med dig, når du går ud af døren.

G-tag kan også sættes fast på tasken, i bilen eller under cykelsadlen, så du langt nemmere kan finde ud af, hvor du parkerede cyklen, på den overfyldte, kaotiske cykelparkeringsplads i byen.

Så hvis du altid mister eller glemmer dine ting, er G-tag måske noget for dig.

14 kommentarer
Vis kommentarer