Gå til artikel om 1 sek
Gå til artikel

Beskeden interesse i Microsofts tablet

Microsofts direktør, Steve Ballmer, antyder at firmaets nye Surface-tablet ikke ligefrem rives ned fra butikshylderne

Surface RT har indtil videre kun solgt i 'beskedent' omfang, lyder det fra Microsoft-direktør Steve Ballmer. (Foto: Microsoft)
Surface RT har indtil videre kun solgt i 'beskedent' omfang, lyder det fra Microsoft-direktør Steve Ballmer. (Foto: Microsoft)

Microsoft fik masser af opmærksomhed, da firmaet tilbage i juni annoncerede, at det var på vej med sine egne tablets baseret på Windows 8 og Windows RT.

Nu har den første maskine, Surface RT, været ud på butikshylderne i lidt over to uger i USA, og selvom der var pæne køer på lanceringsdagen, så lader det ikke til, at Surface storsælger på samme måde som iPad.

Apple praler af, at have solgt tre millioner nye iPads på tre dage, mens udmeldingen fra Microsoft er noget mere beskeden. Bogstavelig talt. I et interview med franske Le Parisian udtaler Microsofts direktør, Steve Ballmer, at salget af Surface indtil nu har været ’beskedent.’

LÆS OGSÅ:Vi har prøvet Microsofts tablet

En teknologisk hjerteknuser
Nogle markedsanalytikere påpeger at problemet er, at Microsoft ikke har en ordentlig distribution af maskinen, der kun sælges på nettet og via Microsofts egne detailbutikker – og dem er der pt. blot 32 af i hele USA.

Det kan selvfølgelig også have noget at gøre med, at Surface har fået en noget blandet modtagelse af anmelderne. Den indflydelsesrige gadgetblog, Gizmodo.com, kalder Surface RT for en ’teknologisk hjerteknuser,’ og kritiserer maskinen for at være fyldt med fejl, langsom og have et tilhørende økosystem, der ’føles som en tundra.’

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Forbrug
Seneste i Forbrug
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen