Gå til artikel om 1 sek
Gå til artikel

Apple-boss: Vi er ikke gået på kompromis

Apples Tim Cook langer ud efter 7-tommer Android-tablets og Microsoft Surface – iPad Mini, derimod, er meget mere end en tablet på skrump

Apples direktør, Tim Cook, er kritisk overfor konkurrenterne, der prøver at gøre for mange ting på samme tid, siger han. Her ses Apples nye iPad Mini. (Foto: Apple)
Apples direktør, Tim Cook, er kritisk overfor konkurrenterne, der prøver at gøre for mange ting på samme tid, siger han. Her ses Apples nye iPad Mini. (Foto: Apple)

Apple kunne aldrig finde på at gå på kompromis med brugeroplevelsen og kvaliteten, og lave en tablet på syv tommer. Udtalelsen kommer fra firmaets øverste direktør, Tim Cook, der netop har præsenteret Apples seneste kvartalsregnskab.

Som forventet, så skovler Apple stadigvæk penge ind, og kan prale af en omsætning i sidste kvartal på 36 milliarder dollars, og en indtjening på hele 8,2 milliarder dollars.

LÆS OGSÅ:Alt om iPad Mini – det kan den

Vi er ikke som de andre
Men det er Apple-bossen kommentarer om konkurrenterne og firmaets egen iPad Mini, der får mest opmærksomhed.

- Lad mig gøre det helt klart. Vi kunne aldrig finde på at lave en tablet på syv tommer. Vi synes ikke de er gode produkter, og kunne aldrig finde på at lave en. Ikke kun på grund af de syv tommer, men af en masse årsager. En af dem er dog størrelsen, sagde Tim Cook.

Han gjorde det klart, at Apples nye iPad Mini faktisk har et skærmareal, der er 35 procent større med sin 7,9 tommer skærm, og ligesom ved produktafsløringen, så forklarede han, at Apple er bedre i stand til at udnytte det brugbare skærmareal, så du får vist mere indhold på skærmen.

LÆS OGSÅ:Få tablet og bærbar i én

Langer ud efter Microsoft
Cook havde heller ikke meget til overs for Microsofts nye Surface-tablet, som han beskrev som et ’forholdsvis kompromitteret, forvirrende produkt.’

Apple-bossen anklager konkurrenterne for at prøve at ville for mange ting på én gang: ‘Jeg antager, at du vil kunne designe en bil, der både er I stand til at flyve og flyde, men jeg tror ikke at den vil være særlig god til nogen af tingene.’

- Jeg tror, at når folk kigger på iPad og sammenligner med konkurrenterne, så tror jeg at de hurtigt når til konklusionen, at de vil have en iPad.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Forbrug
Seneste i Forbrug
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen