Giganterne slås om din opmærksomhed

Apple og Microsoft er på vej med store afsløringer senere på måneden, og nu prøver Google at stjæle rampelyset

Google har inviteret til pressemøde om Android tre timer før Microsofts store Windows Phone 8-afsløring den 29. oktober (Foto: Google)
Google har inviteret til pressemøde om Android tre timer før Microsofts store Windows Phone 8-afsløring den 29. oktober (Foto: Google)

Apple viser nye gadgets frem den 23. oktober, Microsoft lancerer Windows 8 den 25. oktober, og følger denne begivenhed op med en endelig afsløring af Windows Phone 8 den 29. oktober.

Disse tre begivenheder vil uden tvivl resultere i en masse nyt højelektronisk grej, men nu blander Google sig. Firmaet har inviteret journalister til en event i New York den 29. oktober, samme som Microsoft afholder sit Windows Phone 8-arrangement i San Francisco

LÆS OGSÅ:Sådan er Netflix i praksis

Det forventes, at Google vil afsløre nyt relateret til Android. Invitationen lyder: 'legepladsen er åben,' og over de sidste par dage er er blevet lækket fotos og info om potentielle Nexus-mobiler fra LG og Sony.

Googles arrangement løber af stablen klokken 10.00 lokal tid i New York, og det er er faktisk hele tre timer før Microsofts i forvejen planlagte Windows Phone 8-pressemøde i San Francisco klokken, der også starter klokken 10.00 lokal tid.

Hvad glæder du dig mest til – nyt legetøj fra Apple, Microsoft eller Google?

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Mest læste
Seneste i Forbrug
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Steffan Kærulf Frandsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen