Se tv-reklame for Microsofts egen tablet

Microsoft har afsløret tv-reklame, der skal sælge firmaets egen tablet, Surface, med Windows 8 – lanceres i USA den 26. oktober

Microsoft er på vej med sin egen tablet med navnet Surface. (Foto: Microsoft)
Microsoft er på vej med sin egen tablet med navnet Surface. (Foto: Microsoft)

Microsoft har skudt markedsføringskampagnen i gang for sin egen tablet-computer, Surface, med Windows 8. Firmaet har netop afsløret sin første tv-reklame, der skal få amerikanerne til at hive maskinen ned fra butikshylderne.

Den 1-minut lange reklame fokuserer på maskinens indbyggede stander og det tilhørende magnetiske cover, der ud over at beskytte skærmen også kan bruges som tastatur med indbygget pegeflade.

LÆS OGSÅ:iPad Mini for under 2.000 kroner

Virker kun med nye Windows-apps
Den første Surface-tablet har en 10,6-tommer skærm og en profil på 9,3 millimeter. Den vejer 676 gram og har plads til MicroSD-kort, så du kan udvide den indbyggede hukommelse. Vi kender endnu ikke alle detaljer, men den har USB-port for tilslutning af tilbehør og en forventet batterilevetid på 10 timer. Den kommer med Windows RT, der er en speciel udgave af Windows 8 til tynde og lette tablets.

Windows RT kan ikke køre klassiske Windows-programmer, men virker kun med de nye Windows 8-apps, der kan downloades direkte fra en indbygget onlinebutik á la Apples App Store eller Google Play.

LÆS OGSÅ:Microsoft vil lave grej og gadgets

Kommer med Office
Microsoft har dog lavet en udgave af Office 2013, der virker på Windows RT, så og netop derfor er det smart at coveret kan bruges som tastatur og pegeplade.

Det er endnu uvist om eller hvornår Surface lanceres i Danmark, men maskinen bliver vist frem i forbindelse med en Windows 8-event i New York den 25. oktober. Dagen efter ryger operativsystemet til salg, og Surface ligeledes – i alt fald i USA.

Hvad synes du om Microsofts Surface-tablet?

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Forbrug
Seneste i Forbrug
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen