Gå til artikel om 1 sek
Gå til artikel

Nu præsenteres iPad mini

Invitationerne er endnu ikke blevet sendt ud til pressen, men det skulle alligevel være sikkert og vist. Apple er klar med endnu et nyt produkt

Nu skulle det være både sikkert og vist: iPad mini bliver præsenteret den 23. oktober. (PR-foto)
Nu skulle det være både sikkert og vist: iPad mini bliver præsenteret den 23. oktober. (PR-foto)

Allerede før lanceringen af iPhone 5 gættede de fleste på, at Apple havde mere end én joker i ærmet her til efteråret, nemlig en nedskaleret version af den populære iPad. Men det stod også hurtigt klart, at iPhone 5 ville tage for meget opmærksomhed fra en kommende iPad mini, og at de to produkter derfor ville få hver sin lanceringsdato og -begivenhed.

Læs også: Få en trådløs docking-adapter

Vi regnede egentlig med en lancering af iPad mini senest den 10. oktober, men hvis du kigger efter i din kalender, så holdt den spådom jo ikke stik. Men nu skulle det være ganske vist, beretter det amerikanske website, AllthingsD, som plejer at have overordentlig gode kilder, når det drejer sig om troværdige Apple-rygter.

iPad mini lanceres stadigvæk i oktober måned, og det kommer til at ske den 23. ved en mere intim begivenhed i Apples eget hovedkvarter i Cupertino. Helt præcist i det såkaldte Town Hall Auditorium, hvor Apple tidligere har lanceret produkter som OS X Lion, MacBook Air og iPhone 4S.

Om datoen er sat for at genere Microsoft, som lancerer Windows 8 og efter sigende også den endelige version af tablet-computeren Microsoft Surface den 25. oktober, er ikke til at vide.

Her kan du læse, hvad vi tror, vi allerede ved om den kommende iPad mini. Spændingen vil blive udløst den 23. oktober.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste i Forbrug
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jakob Hansen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen