Er dette iPad Mini?

Tilbehørsproducent publicerer billeder af etui til iPad Mini – fjerner dem hurtigt fra websiden igen

Er dette iPad Mini ... Eller blot et smart marketingstunt fra tilbehørsproducenten DeviceWear? (Foto: DeviceWear)
Er dette iPad Mini ... Eller blot et smart marketingstunt fra tilbehørsproducenten DeviceWear? (Foto: DeviceWear)

For en lille måneds tid siden forlød det fra amerikanske Bloomberg, at iPad Mini var på vej. Nu har tilbehørsproducenten, DeviceWear, publiceret billeder af, hvordan Apples mindre iPad kunne tage sig ud.

Firmaet publicerede kortvarigt billeder af et etui til iPad Mini, og på billederne kunne man rent faktisk se størstedelen af maskinen. Der er sandsynligvis tale om computertegninger baseret på specifikationer fra en af Apples underleverandører, og de viser stereohøjttalere i bunden samt det nye mindre stik, der også forventes introduceret med den kommende iPhone 5.

LÆS OGSÅ:Mountain Lion er en våd grim kat

Lancering til september

Tidligere har underleverandørerne ramt plet, og det så vi blandt andet både med iPad 2 og den nyeste iPad, hvor etuier dukkede op inden lanceringen. Det sker dog også, at de tager fej. Det skete op til lanceringen af iPhone 4S, hvor der var mange – falske – tegn på, at en redesignet iPhone var på vej.

Der er udbredt forventning om, at Apple lancerer iPad Mini og den næste iPhone i løbet af efteråret, og rygtesnakken på gadgetwebsiderne peger pt. i retningen af en lancering i midten af september.

1 af 2 Dette billede viser stereohøjttalere i bunden af maskinen, og hvad der angiveligt er Apples nye, mindre stik. (Foto: DeviceWear)
2 af 2 Er dette iPad Mini ... Eller blot et smart marketingstunt fra tilbehørsproducenten DeviceWear? (Foto: DeviceWear)
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Mest læste
Seneste i Forbrug
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Steffan Kærulf Frandsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen