Sådan så iPad oprindeligt ud

Fotos af omkring 10 år gammel prototype er dukket op i forbindelse med retssag - tjek billederne her!

Den oprindelige prototype minder meget om den iPad, vi kender i dag. Den blev lavet i tidsperioden mellem 2002 og 2004. (foto: Apple)
Den oprindelige prototype minder meget om den iPad, vi kender i dag. Den blev lavet i tidsperioden mellem 2002 og 2004. (foto: Apple)

Apples afdøde grundlægger, Steve Jobs, fik ideen til iPad lang tid før den berøringsfølsomme gadget blev lanceret i år 2010.

I forbindelse med en retssag mellem Apple og Samsung er der blevet offentliggjort billeder af den første prototype, der blot har det kedelige modelnavn 035.

Apples designchef, Jony Ive, har afsløret at prototypen blev lavet på et eller andet tidspunkt mellem 2002 og 2004, og men der skulle altså gå en hel del år før iPad endelig kom ud i butikkerne.

LÆS OGSÅ:Nu kommer iPad Mini

Ideen blev i stedet til iPhone
Tilbage i 2010 fortalte Steve Jobs, at han bad et hold om at gå i gang med at designe en tablet, men ideerne og kerneteknologierne blev i stedet brugt til at skabe iPhone, der kom på markedet i USA i 2007.

Den måske op til 10 år gamle prototype minder meget om det eksisterende iPad-design, men den er noget tykkere og større, og har et etui af plast i stedet for aluminium.

Siden lanceringen er iPad blevet solgt i over 70 millioner eksemplarer.

1 af 4 Etuiet er lavet af plast, og inspirationen er angiveligt hentet fra Apples MacBook-computer i hvid plastik. (Foto: Apple)
2 af 4 Multitouch-teknologien i den berøringsfølsomme skærm blev i stedet brugt til at lave iPhone. Den første iPad kom tre år efter iPhone. (Foto: Apple
3 af 4 Der er sket lidt med tykkelsen over årene. (Foto: Apple)
4 af 4 Den oprindelige prototype minder meget om den iPad, vi kender i dag. Den blev lavet i tidsperioden mellem 2002 og 2004. (foto: Apple)
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste i Forbrug
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen