6 forårsfriske rengøringsgadgets

Forårsrengøring! Foråret er kommet, og det er tid til at få orden i rodet og gøre klar til at nyde solen. Bliv hjulpet på vej af disse seks rengøringsgadgets

Bliv klar til at nyde solen med seks forårsfriske rengøringsgadgets. (Foto: Clourbox)
Bliv klar til at nyde solen med seks forårsfriske rengøringsgadgets. (Foto: Clourbox)

STYR PÅ SLANGERNE

Få styr på ledningerne under skrivebordet, bag tv’et og alle de løse ender i skufferne. Dotz er en kreativ og personlig måde at organisere dem på. Med farver, velcro og strips får du hurtig orden på lednings-kaoset.
Dotz Cord koster fra 45 kr. på cordotz.com

Læs også:

Se også: 6 brandvarme gadgets til grillsæsonen

REN TALE

Du har slet ikke lyst til at vide, hvor mange bakterier din smartphone er inficeret med. Men du ved, det er på tide, til at få den gjort ordentlig ren. Denne her UV Cell Phone Sanitizer fjerner på 5 minutter 99% af bakterierne på din telefon. Og andre mindre enheder som f.eks. bluetooth headset kan den også rengøre.
UV Cellphone Sanitizer set til 280 kr. på violight.com

Læs også:

Se også: 6 pløkfede gadgets til campingturen

MESTERLIG MOPPE

Vi har hørt om robot-støvsugeren... Og nu er robot gulv-vaskeren endelig kommet. iRobot Scooba 390 kører ikke bare beskidt vand rundt på dit køkkengulv, den gør det rent med et rengøringssystem i fire stadier. Du behøver ikke engang støvsuge inden. Nyd solen i stedet - iRobot har har forbedret batteritid.
iRobot Scooba 390 set til 4000 kr. på iRobot.com

Læs også:

Se også: 6 labre etuier til din nye iPad

FORÅRSLUFT

Når du bruger tid og energi på at gøre huset rent, er det så ikke meget rart, at luften også er det? Honeywell HEPAClean 3-i-en eliminerer de fleste beskidte partikler i luften - næsten uden lyd. Filteret renser pollen, støv og røg ud af luften og frisker rummet op.
HoneyWell HEPA Air Purifier set til 1100 kr. på shopping.com

Læs også:

Der er stadigvæk plads til masser af forbedringer i Apples nye iPad. (Foto: Apple) Gadgets - 8. mar. 2012 - kl. 06:54 10 ting vi hader ved den nye iPad

STILLE STØVSUGER

Støvsiger uden filter har altid været Dysons varemærke. Dysons DC39 er det nyeste skud på støvsugerstammen. Den fanger hår, du ikke engang vidste var der. Og så behøver du ikke slæbe den rundt som en klods om benet - den er konstrueret, så du kan støvruge med rank ryg.
Dyson DC39 set til 2600 kr. på dyson.com

Læs også:

Se også: 6 forårsfriske udendørs-gadgets

RYD OP I KONTANTERNE

Det er også tid til at få ryddet ud og op i kontakterne i telefonbogen. Med Spring Clean app’en kan du med et klik slette, redigere og flytte kontakter i telefonen. Du kan også ‘gemme’ romantiske kontakter væk eller nemt få ryddet op i dubletter fra sidst du synkroniserede med computeren eller din gamle telefon.
Spring Clean kan downloades for 12 kr. i iTunes

Læs også:

Se også: 6 gadgets til skraldespanden


Følg os på Facebook

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Hent flere