6 labre etuier til din nye iPad

Du skal huske at passe godt på din nye iPad. Her er seks cases tilpasset Apples seneste gadget

360 GRADERS ROTATION

Den specielle drejefunktion i de nye cases/holdere fra Targus giver dig mulighed for at placere din iPad både lodret og vandret i seks forskellige visnings- og skrivepositioner. Casen fås i sort læder-look samt i blødt twill-stof i farverne lyserød, grå, blå og grafitgrå.
Targus VersaVu Case set til 499 kr. hos Elgiganten og Expert

LÆS OGSÅ:

Se også: 6 forårsfriske udendørs-gadgets

BLØD OG HÅR

Det bløde uld kæler for din iPad, mens det hårde bambustræ, som tilmed er smurt ind i naturlige citrusolier og voks, står for fuld beskyttelse. Selv iPad'ens indbyggede udgange bliver beskyttet af små låger.
Grove Bamboo + Wool set til 800 kr. på grovemade.com

LÆS OGSÅ:

Se også: 6 gadgets til skraldespanden

TIL UDENDØRSTYPERNE

Der er allerede kommet en lille ny til Otterbox defender-serien, der passer til den nye iPad. Og det er et cover, der i den grad kan passe på den lille ny. Med blandt andet dobbelt polycarbonat-lag, der beskytter mod stød, indbygget front-filter, der forhindrer skærmen i at blive ridset, og silikone på ydersiden, der er vandafvisende.
Otterbox Defender for the new iPad set til 510 kr. på clickcase.ie

LÆS OGSÅ:

Se også: 6 forrygende gadgets til festen

TIL FORRETNINGSTYPERNE

Denne case er en ret alsidig lille hjælper til forretningskvinden eller manden. Udover at passe på din nye iPad, er der også plads til både visitkort og kuglepenne. Desuden er der gjort plads til du kan tilslutte et lille eksternt keyboard, så du kan arbejdet hurtigt og effektivt. Casen er i diskret sort læder.
iLUV CEOfolio case set til 460 kr. på phonearena.com

LÆS OGSÅ:

Se også: 6 gadgets til den laaange flyvetur

TIL SKULDEREN

Smæk din iPad over skulderen i denne labre lædertaske, som godt nok oprindeligt blev udviklet til iPad 2, men stadig er fræk nok til at indeholde din kæreste gadget. Tasken indeholder selvfølgelig også et lille rum til din iPhone.
Sena Messenger Bag set til 850 kr. på senacases.com

LÆS OGSÅ:

Se også: 6 sikre gadgets til hjemmet

TIL DEN FARVEGLADE

Lander din tablet altid på et hjørne, når du taber den, så er denne superskal til dig, hvor polstringen af skum med lukkede celler er ekstra tyk ved de fire hjørner. Og så sikrer de selvlysende farver, at den aldrig bliver væk.
M-Edge SuperShell set til 200 kr. på medgestore.com

LÆS OGSÅ:

Se også: 6 glidende gadgets til skituren


Følg os på Facebook

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Hent flere