Den nye iPad er hot, hot, hot!

Brugere af den nye iPad har bemærket, at den bliver varmere under brug end forgængeren – der er ikke noget at komme efter, meddeler Apple

Den nye iPad bliver mærkbart varmere i brug, men Apple afviser at der skulle være problemer med maskinen. (Foto: Apple)
Den nye iPad bliver mærkbart varmere i brug, men Apple afviser at der skulle være problemer med maskinen. (Foto: Apple)

Den nye iPad fra Apple er en varm sag. Bogstavelig talt! Det er ikke blot en eftertragtet gadget, der allerede er solgt i over tre millioner eksemplarer, den bliver også varmere under brug end den oprindelige iPad og iPad 2.

Brugere på Apples egen webside diskuterer ivrigt fænomenet, og mange bemærker at tablet-computeren især bliver varm i det nederste venstre hjørne og efter længere tids brug med enten 3G-forbindelsen eller ved længere afspilning af video eller grafikintensive applikationer.

LÆS OGSÅ:Den nye iPad genemhullet af bly

Apple: Slå koldt vand i blodet
Det amerikanske forbrugermagasin, Consumer Reports, har testet den nye iPad og skriver, at de har målt temperaturer på lige under 47 grader på bagsiden af maskinen. Tilsvarende kunne en iPad 2 blot nå 40 grader.

Noget overraskende, så er Apple rent faktisk klar med et svar, og elektronikgiganten meddeler, at folk bør slå koldt vand i blodet.

- Den nye iPad komme med en fantastisk skærm A5X-chip, understøttelse for 4G LTE og 10 timers batterilevetid, alt i mellem den fungerer fint indenfor vores termiske specifikationer. Hvis nogen er bekymret bør de kontakte AppleCare, lyder den officielle udmelding.

LÆS OGSÅ:Her er hvad danskerne går glip af

Slukker af sig selv
Ekstrabladet.dk har haft fingre i den nye iPad i USA og kan bekræfte, at maskinen ind i mellem føles varmere at have i hænderne, men det er nu ikke noget, der er irriterende eller føles direkte ubehageligt.

Websiden BGR.com rapporterer dog, at nogle brugere har oplevet, at den nye iPad bliver så varm, at den viser beskeden ’Denne iPad er nødt til at køle ned,’ og derefter slukke af sig selv.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Forbrug
Seneste i Forbrug
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen