6 gadgets til skraldespanden

Varmere tider er på vej, og det betyder forårsrengøring - også blandt dine gadgets. Her er seks styk, du roligt kan skille dig af med

Brug foråret til at få ryddet op i dine gadgets. (Foto: Colourbox og PR)
Brug foråret til at få ryddet op i dine gadgets. (Foto: Colourbox og PR)

STATIONÆR COMPUTER

Det kan godt være, du har en nu, men kommer du virkelig til at udskifte den, når den endelig giver op? En bærbar er alt du behøver, og savner du en større skærm, kan du altid koble din laptop til fjernsynet.
Ud med den - med mindre du er hardcore computerspiller eller skal redigere HD video

LÆS OGSÅ:

Gadgets - 21. feb. 2012 - kl. 17:46 6 forrygende gadgets til festen

DIGITALT LOMMEKAMERA

Nuvel, det tager måske umiddelbart bedre billeder (især om aftenen) end kameraet i din smartphone, men til gengæld kan du ikke dele eller sende videre, før de er overført til computeren. Der findes heller ikke apps til lommekameraer som f.eks. Hipstamatic, Tilshiftgen eller Instagram til smartphone.
Ud med det - med mindre du går op i fotografi og gerne bruger penge på noget ordentligt kram

LÆS OGSÅ:

Se også: 6 gadgets til den laaange flyvetur

MP3-AFSPILLER

Der er absolut ingen grund til at rende rundt med en MP3-afspiller indeholdende digital musik, når du alligevel også har en smartphone i lommen, som tilmed - højst sandsynlig - også har flere indbyggede funktioner. En MP3-afspiller er ekstra unødvendig vægt.
Ud med den - med mindre din smartphone er så tung, at den trækker bukserne med ned på dine løbeture

LÆS OGSÅ:

Ifølge videoen er det ingen sag at udføre kontorarbejde mens Hula Chair drejer rundt. Mon ikke virkeligheden er en anden. (Skærmbillede fra video) Gadgets - 17. jan. 2012 - kl. 17:51 6 sindssyge slankegadgets

GPS

Har du endnu ikke smidt 800 kroner efter en GPS, så lad være. Spar i stedet pengene og brug din smartphone til at finde vej. De indeholder alle kort, og flere af dem har endda indbygget præcis rutevejledning, oplysninger om trafiktæthed og så slipper du for den irriterende stemme.
Ud med den - med mindre du planlægger en tur over grænsen, så roaming-regningen løber løbsk

LÆS OGSÅ:

Se også: 6 sikre gadgets til hjemmet

DVD-AFSPILLER

Der er ingen grund til at holde fast i din DVD-afspiller. Skift den ud med en Blu-Ray-afspiller, streaming eller se dvd'er på din bærbare.
Ud med den! - med mindre du ikke har noget imod dårlig kvalitet og mindre plads i stuen

LÆS OGSÅ:

Se også: 6 glidende gadgets til skituren

VÆKKEUR

Også her kan din smartphone sagtens tage over ... eller vent nu lige lidt. Af en eller anden grund er der talrige eksempler på, at softwareopdateringer til smartphones har forårsaget mudder i systemerne. Det har medført, at talrige personer er kommet for sent på arbejde, fordi vækkeursfunktionen har sovet over sig.
Behold det lidt endnu - med mindre du ikke gider møde til tiden


Følg os på Facebook

0 kommentarer
Vis kommentarer