Officielt: Apple afslører iPad 3 i næste uge

Apple har nu sendt indbydelser ud til pressemødet 7. marts med et billede af den kommende iPad 3

Denne invitation til et pressemøde den 7. marts er netop blevet sendt ud til flere gadget-medier. (Foto fra theverge.com)
Denne invitation til et pressemøde den 7. marts er netop blevet sendt ud til flere gadget-medier. (Foto fra theverge.com)

Det har nu i et stykke tid været en udbredt opfattelse, at Apple ville lancere iPad 3 den 7. marts. Og gisningerne holdt stik.

LÆS OGSÅ:

Se også: Bekræftet: iPad 3 får super HD-skærm

Den amerikanske gadget-gigant har netop udsendt en invitation til dele af pressen, hvor de kalder til pressemøde i Yerba Buena Center for the Arts i San Francisco den 7. marts klokken 10.00 Pacific Standard Time - det vil sige klokken 19.00 dansk tid.

LÆS OGSÅ:

Se også: Apple tester mindre iPad

Invitationen er ledsaget af et billede af den kommende tablet, som endnu ikke har fået et officielt navn. Samtidig påpeger The Verge, som blandt andet har modtaget indbydelsen, at billedet på invitationen tydeligt viser, at skærmen denne gang bliver 'super højt opløselig', som det også tidligere har været fremme.

Ekstremt forbedret skærm
Det var MacRumors som for godt en uge siden fik fingrene i skærmen på den kommende iPad, som de undersøgte med miskroskop. Her kunne de se, at pixelstørrelsen på iPad 3 var fire gange mindre end på iPad 2, hvilket tyder på en firdobling af skærmopløsningen fra 1024 x 768 til hele 2048 x 1536 pixel.

Gizmodo har netop sammenlignet de to invitationer for iPad 2 og 3 - også de bekræfter den ekstremt forbedrede skærm.

Hjemmeknappen mangler
Samtidig påpeger Gizmodo, at hjemmeknappen forsvinder på iPad 3. iPaden på invitationen vises på højkant, da ikonerne ikke kan placere sig sådan på langs. Samtidig ligger regndråberne identisk med dem, der findes på iPad 2, når den er placeret på højkant. Konklusion: Denne iPad 3 er placeret på højkant, og man kan ikke se nogen hjemmeknap i bunden.


Følg os på Facebook

0 kommentarer
Vis kommentarer