Bekræftet: iPad 3 får super HD-skærm

Amerikansk webside har fået fingrene i skærmen til den kommende iPad 3 og undersøgt den med mikroskop – har opløsning på 2048 x 1536 pixel

Skærmen på den kommende iPad har 2048 x 1536-pixel opløsning. (Foto: Macrumors.com)
Skærmen på den kommende iPad har 2048 x 1536-pixel opløsning. (Foto: Macrumors.com)

Der har igennem længere tid været rygter om, at Apples kommende iPad 3 vil komme med en skærm med ultrahøj opløsning. Nu har websiden Macrumors.com fået fingrene i et eksemplar af skærmen og undersøgt den under mikroskop.

Med det blotte øje ser de to skærme ens ud, men under mikroskopet lader det til, at pixelstørrelsen på iPad 3 er fire gange mindre sammenlignet med skærmen på iPad 2, skriver Macrumors.com. Det tyder på en firdobling af skærmopløsningen fra 1024 x 768 til hele 2048 x 1536 pixel.

LÆS OGSÅ:Apple tester mindre iPad

Bedre kamera, hurtigere indmad
Samtidig er der dukket billeder op på en kinesisk webside af, hvad der angiveligt er bagsiden af den kommende iPad. Skal vi tro kilden, så har Apple nu gjort plads til et bedre kamera og et større batteri, men trods de små ændringer, så beholder maskinen sit eksisterende design.

På en anden kinesisk webside er der blevet publiceret et foto af, hvad der ligner indmaden til den kommende iPad med en processor med modelnummeret A5X. Den nuværende chip i iPad 2 hedder A5, så det tyder på, at Apple udstyrer iPad 3 med hurtigere hardware. Hvorfor den opgraderede chip ikke har fået navnet A6, melder historien intet om.

Der er udbredt forventning om, at Apple vil afsløre iPad 3 for omverdenen ved en event tidligt næste måned, og de fleste gætter på den 7. marts.

1 af 2 Den næste iPad beholder det eksisterende design med små ændringer, blandt andet for at give plads til et bedre kamera og batteri.
2 af 2 Skærmen på den kommende iPad har 2048 x 1536-pixel opløsning. (Foto: Macrumors.com)
0 kommentarer
Vis kommentarer