6 forrygende gadgets til festen

Sæt fut i fejemøget til festen med disse seks forrygende festlige gadgets

BONGBRAG

Hæld fire liter øl i BongZilla, og uddel de seks mundstykker til de seks største hængemuler og se så din fest blive kickstartet. Ølbongen består af en 195 centimeter høj aluminiumsstang monteret i en base, som kan fyldes med vand eller sand for øget stabilitet.
Bongzilla Beer Bong set til 270 kr. på amazon.com

LÆS OGSÅ:

Se også: 6 kurerende gadgets mod tømmermænd

DJ KIDS

Hvis du nu ikke kan komme af med børnene, når I skal feste, hvorfor så ikke invitere dem med? Som DJ? Med dette elektroniske soundeffect-system kan der både tilsluttes en iPod eller MP3 afspiller, så der kan ’scrathes’ hen over yndlingshittene. Der er også en masse forprogrammerede beats og lyde til at få fut i festen med.
Childrens DJ Station set til 280 kr. på hammacher.com

LÆS OGSÅ:

Se også: 6 larmende gadgets til ørerne

FUNKTIONEL FESTMASKINE

Der er ikke noget, der kan dræbe en fest – eller forhindre, at den kommer i gang – som manglen på kolde drikkevarer og musik. Men med James iPod Party Cooler tager I bare festen med jer, ligegyldigt om det er i haven, på stranden eller i parken. Der kan være op til 73 dåser i partybeholderen, og iPod’en kan tilsluttes de indbyggede højtalere.
Cool James iPod Ready Portable cooler set til 390 kr. på homewetbar.com

LÆS OGSÅ:

Se også: 6 glidende gadgets til skituren

GIGANTISK GUMMIBAMSE (SE VIDEO ØVERST)

Indrømmet. Det lyder ikke så lækkert. Og dog … en næsten 12 kg tung spiselig vingummibjørn med en 1 liter stor mave! Ikke nok med at dette festfyrværkeri af en vingummibamse naturligt bliver centrum for festen, så kan den også bruges som punchbowl, dipskål eller affaldsspand.
Giant Party Bear set til 700 kr. på vat19.com

LÆS OGSÅ:

Se også: 6 tørre gadgets mod regnvejr

SPRINGVANDSSHOTS

Er shotsene triste og varme så hæld dem igennem dette isnende springvand, hvor selv den sløjeste Fisk kan nå at blive frisk og forførende på vej mod ganen. Regn med 24 timers nedfrysning før isblokken er klar.
Lush Life Party Ice Luge set til 140 kr. på amazon.com

LÆS OGSÅ:

Se også: 6 gadgets til den laaange flyvetur

ASKEHUL

Og når så du har fået sparket festen i gang, begynder folk selvfølgelig at aske over alt. Men nu kan du bevare bare lidt af kontrollen med dette såkaldte Ash Hole, der leder cigaretterne direkte ned i flaskehullet.
AshHole set til 50 kr. på noveltyshop.com.au

LÆS OGSÅ:

Pak hovedet ind i bomuldsskæg, så kinder og mund ikke fryser til is. (PR foto) Gadgets - 9. jan. 2012 - kl. 10:11 6 varme gadgets til en pisse kold tid


Følg os på Facebook

0 kommentarer
Vis kommentarer