Samsung-tablet udfordrer iPad på prisen

Samsungs nye Galaxy Tab 2 kan fås for hele 1.350 kroner mindre end den billigste iPad-model, men bliver allerede mødt med kritik

Samsungs nye Galaxy Tab 2 er væsentlig billigere end iPad, men i førstehåndsindtrykkene beskrives den som middelmådig. (Foto: Samsung)
Samsungs nye Galaxy Tab 2 er væsentlig billigere end iPad, men i førstehåndsindtrykkene beskrives den som middelmådig. (Foto: Samsung)

Til marts vil du kunne smutte ud og hive Samsungs nye Galaxy Tab 2-tablet ned fra hylderne. Den 7-tommer store tablet kommer med den nyeste udgave af Android, version 4.0, og vil kunne fås fra 2.350 kroner – det er 1.350 kroner mindre end Apples billigste iPad-model.

For de penge får du en tablet, der blot vejer 341 gram, men giver dig den nyeste Android-oplevelse, 1-gigahertz dualcore-processor og en gigabyte hukommelse. Der er er indbygget 16 gigabyte lagerplads, ligesom i Apples billigste iPad, men Samsungs maskine har også plads til MicroSD-kort, så du kan udvide den med 32 gigabyte ekstra.

Skærmen har 1024 x 600-pixel opløsning, og der er både kamera foran og bagpå.

LÆS OGSÅ:Androiderne haler ind på iPad

Uinspirerende design
Engelske CNET og Stufft.tv har allerede har fingrene i maskinen, og selvom der gives roser for pris, størrelse og den nyeste udgave af Android, så brokker CNET sig over designet.

Maskinen beskrives som uinteressant og englænderne skriver, at bagsiden er lige så interessant at kigge på som en grå betonplade. Med sine 10,5 millimeter beskrives Galaxy Tab 2 også som værende lidt for buttet.

LÆS OGSÅ: Nu går Apple efter Andoid 4.0

Det handler om prisen
Stuff.tv bemærker at brugergrænsefladen har en tendens til at hakke lidt engang i mellem, men alt i alt synes maskinen i stand til at levere en tilfredsstillende oplevelse. Websiden konkluderer at der ikke er noget særlig specielt ved Galaxy Tab 2, men at den kunne gå hen og blive et hit hvis den prissættes rigtigt.

Der kommer også en udgave af Galaxy Tab 2 med indbygget 3G, og her bliver prisen 2.950 kroner.

Hvad synes du om Samsungs nye tablet?

0 kommentarer
Vis kommentarer