6 romantiske gadgets til Valentinsdag

Ved at løbe tør for idéer til Valentinsdag? Bare rolig, vi giver dig fornyet inspiration til den kærlige dag med seks romantiske gadgets

Angry Birds kan fra i dag spilles på Facebook. Så er underholdningen sikret, når I løber tør for samtaleemner under jeres romantiske middag.
Angry Birds kan fra i dag spilles på Facebook. Så er underholdningen sikret, når I løber tør for samtaleemner under jeres romantiske middag.

HÅND I HÅND I KULDEN

Når vinterkulden gør det nødvendigt at adskille jeres bare hænder med et par handsker under en gåtur hånd i hånd, så ty til denne dobbeltvante, der giver rig mulighed for at flette fingre under minusgrader. Du får selvfølgelig også to ekstra vanter til de overskydende hænder.
Kæreste Vanten er set til 249 kr. på gadgets.dk

LÆS OGSÅ:

Se også: 6 gadgets til den laaange flyvetur

KYSSET I FLASKEN

En ret fin Valentines gave til hende (eller ham), der allerede har de perfekte læber. En sej og smuk drikkebeholder med skruelåg og en flad bund, så den let kan sætte spå bordet.
Lips Flask er set til 160 kroner på urbanoutfitters.co.uk

LÆS OGSÅ:

Se også: 6 sikre gadgets til hjemmet

VANDTÆT ROMANTIK

Levende lys og vand er i teorien både virkelig romantisk og hyggeligt men i realiteten ikke særlig praktisk. Med disse vandtætte lys til badekarret eller brusenichen sikrer du valentins-stemningen uden at slukke gnisten.
Spa Lights er set til 79 kroner hos collstuff.dk

LÆS OGSÅ:

Se også: 6 glidende gadgets til skituren

KÆRLIGHEDSFUGLE

Den 14. februar er også dagen, hvor 'Angry Birds' bliver til blide kærlighedsfugle på Facebook. Eller det er i hvert fald dagen, som markerer, at det storsælgende mobilspil nu endelig kan spilles mod venner og fjender på det sociale netværk.
Angry Birds app kan downloades gratis via Facebook

LÆS OGSÅ:

Ifølge videoen er det ingen sag at udføre kontorarbejde mens Hula Chair drejer rundt. Mon ikke virkeligheden er en anden. (Skærmbillede fra video) Gadgets - 17. jan. 2012 - kl. 17:51 6 sindssyge slankegadgets

FINGERFORVIKLINGER

Lad jeres pegefingre gå på opdagelse på smartphoneskærmen i dette spil, hvor i skal få to dele af et hjerte til at blive ét ved at flytte delene rundt på skærmen via en bestemt rute. Forbered dig på masser af fingerromantik. Lidt åndssvagt men også meget sødt.
FingerMingle Valentine's Edition kan downloades gratis i iTunes

LÆS OGSÅ:

Pak hovedet ind i bomuldsskæg, så kinder og mund ikke fryser til is. (PR foto) Gadgets - 9. jan. 2012 - kl. 10:11 6 varme gadgets til en pisse kold tid

8-BIT BLOMSTER

Skal hun have en buket, så stik hende en krukke med de smukkeste blomster, der gror i alverdens retro-platformspil. Og så skal de ikke engang vandes og kan både stå på et bord eller hænges op på væggen. Selv prinsesse Peach ville blive blød i knæene af disse.
8-Bit Flower Bouquet set til 90 kr. på thinkgeek.com

LÆS OGSÅ:

Se også: 6 geniale gadgets til gamere


Følg os på Facebook

0 kommentarer
Vis kommentarer