6 gadgets til den laaange flyvetur

Billetpriserne er i bund, men er du klar til flyveturen? Her er seks gadgets, som sikrer dig en optimal rejse

'Pruttepuden' fra GasBGon indfanger lugten fra dine prutter til glæde for dig og dine medpassagerer. (PR foto)
'Pruttepuden' fra GasBGon indfanger lugten fra dine prutter til glæde for dig og dine medpassagerer. (PR foto)

PRUTTEPUDE

Dårlig mad og lidt for mange sjusser kan sende de fleste maver på overarbejde. Men medbringer du denne pude, slipper du for bebrejdende blikke, når du begynder at lukke luft ud. Den er nemlig specielt designet til at dæmpe lyden og absorbere lugten. Findes i flere forskellige farver.
GasBGon set til 150 kr. på dairiair.com

LÆS OGSÅ:

Se også: 6 glidende gadgets til skituren

SÆDEBLOKERING

Intet er mere irriterende, når personen foran dig smadrer dine knæ og sender videoskærmen helt op under hagen på dig ved at læne sædet tilbage. Men nu kan du sætte en stopper for det med Knee Defender, som du placerer på bakkeholderen.
Knee Defender set til 105 kr. på gadgetduck.com

LÆS OGSÅ:

Pak hovedet ind i bomuldsskæg, så kinder og mund ikke fryser til is. (PR foto) Gadgets - 9. jan. 2012 - kl. 10:11 6 varme gadgets til en pisse kold tid

BEDRE BLODCIRKULATION

Er du ikke så meget for at vandre rundt under flyturen, kan du mindske risikoen for blodpropper i benene med et par rejsestrømper. Strømperne giver et let tryk, så blodet i benene kan cirkulere hurtigere.
Traveno Rejsestrømpe set til 217 kr. på matas.dk

LÆS OGSÅ:

Ifølge videoen er det ingen sag at udføre kontorarbejde mens Hula Chair drejer rundt. Mon ikke virkeligheden er en anden. (Skærmbillede fra video) Gadgets - 17. jan. 2012 - kl. 17:51 6 sindssyge slankegadgets

SKÆRMSKJULER

Vil du gerne undgå, at sidemanden følger med i din færden rundt på din bærbare computer, så skjul skærmen med et filter, så kun du kan følge med. Findes i flere forskellige størrelser.
3M Privacy Filter set til 200 kr. på amazon.com

LÆS OGSÅ:

Se også: 6 kulørte gadgets til en grå tid

USB-BATTERI

Mens de fleste flyselskaber stadig ikke har fundet ud af, hvordan man installerer stikkontakter til de rejsende, så kan du ikke undgå at løbe tør for strøm med et genopladeligt batteri, du stikker direkte i USB-stikket.
Duracell Portable USB-Oplader set til 255 kr. på duracelldirect.dk

LÆS OGSÅ:

Se også: 6 kurerende gadgets mod tømmermænd

NAKKESTØTTEN

Har dit hoved en tendens til at falde ud mod stewardessernes albuer i midtergangen, når du falder hen, så stop det med denne nakkestøtte, som kan formes til både at støtte nakke og hoved.
Restahead nakkestøtte set til 249 kr. på ddc.dk

LÆS OGSÅ:

Se også: 6 venlige gadgets til huden


Følg os på Facebook

0 kommentarer
Vis kommentarer